*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   500 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Sustainability orientation in marketing mix of cosmetics companies on the example Ziaja, Yves Rocher   (ID роботи: 9443)

Напрям: Менеджмент
Предмет: Менеджмент
Тип роботи: Дипломна робота
Кількість сторінок: 42
Рік захисту: 2022
Мова: Англійськa
План
Introduction
Chapter 1. THEORETICAL FUNDAMENTALS OF MARKETING RESEARCH ON COMPANY POSITIONING
1.1. Segmentation and target market selection
1.2. Positioning in marketing strategy
1.3. The main stages of positioning
1.4. Methods of collecting information of positioning
Chapter 2. Specifics of the multinational cosmetic companies (industry specifics)
Chapter 3 Market segmentation and company positioning
3.1. Characteristics of Yves Rocher
3.2. SWOT-аналіз компанії Yves Rocher
3.3. А positioning map of Yves Rocher
Conclusion
References
Інші роботи цього напряму
Створення іміджу товару та його позиціювання
Теоретичні основи і психологія розробки управлінських рішень
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Контрольна робота з менеджменту
Японська система менеджменту
1. Нетарифне регулювання ЗЕД в Україні 2. Митна вартість товару, методи її визначення
Японська система менеджменту
Аналіз інформаційних систем управління на підприємстві (ЗАТ “Кераммаш”)
Управління фінансовими ресурсами СГП
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Стратегічні групи конкурентів
Концепція мотивації через потреби, огляд практичного застосування
Прийняття рішень в процесі виконання функцій управління організацію
Порівняння японської та американської моделей управління
Менеджмент контрольна
Подіуми для працівників
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Менеджмент контрольна
Публічне управління в контексті інституціональної теорії
Бюджетний менеджмент
Відповіді на питання з дисципліни "Менеджмент"
Проблеми процесу підготовки управлінських рішень та шляхи їх вирішення
Сучасні теорії менеджменту та їх характеристика
Процес управління та його основні стадії
Конфлікти та стреси
Ділове спілкування як інструмент професійної діяльності менеджера
Роль і місце стратегічного управління в організації
Управління збутовою діяльністю на підприємстві
Контроль як необхідний атрибут менеджменту
Нові технології управління персоналом на підприємстві
Менеджмент (Варіант 14)
Сутність та природа організаційного розвитку
Сучасна організація як керована система
Лізингові операції в комерційній діяльності
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
практичне завдання
Класична модель управління рішень
Основи готельного менеджменту на прикладі готельно - ресторанного комплексу Лангер (м. Мукачево, Закарпатська область.)
Роль менеджменту в кар’єрі та житті
Проектування системи менеджменту на підприємстві» (на матеріалах «Модерн-експо»)
Аналіз процесу розвитку організаційних структур підприємств
Технологія управління
Менеджмент контрольна
Контрольна з менеджменту
Повноваження, їх види та процес делегування. Запорука ефективного розвитку підприємства
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Управління змінами на підприємстві
Управління персоналом в організації
Людський фактор
Праця менеджера