ЦІНА:
150 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Основи готельного менеджменту на прикладі готельно - ресторанного комплексу Лангер (м. Мукачево, Закарпатська область.) (ID роботи: 8792) |
Напрям: | Менеджмент |
Предмет: | Менеджмент |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 34 |
Рік захисту: | 2020 |
ВУЗ: | Мукачівський Державний Аграрний Коледж (ВП НУБІП Мукачівський аграрний коледж) |
Мова: | Українськa |
План
Вступ
Розділ І. Теоретичні засади розвитку готельного менеджменту
1.1. Історія розвитку готельної справи та типи сучасних готелів
1.2. Організаційна структура управління готелем
1.3. Система менеджменту готелю та функції його окремих підрозділів
Розділ ІІ. Менеджмент - невід'ємна складова в управлінні сучасним готельно-ресторанним комплексом
2.1. Характеристика та форми організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Лангер»
2.2. Аналіз та специфіка управлінської науки в готельно-ресторанному комплексі «Лангер»
Висновки та пропозиції
Список використаних джерел
Розділ І. Теоретичні засади розвитку готельного менеджменту
1.1. Історія розвитку готельної справи та типи сучасних готелів
1.2. Організаційна структура управління готелем
1.3. Система менеджменту готелю та функції його окремих підрозділів
Розділ ІІ. Менеджмент - невід'ємна складова в управлінні сучасним готельно-ресторанним комплексом
2.1. Характеристика та форми організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Лангер»
2.2. Аналіз та специфіка управлінської науки в готельно-ресторанному комплексі «Лангер»
Висновки та пропозиції
Список використаних джерел
Інші роботи цього напряму