Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   150 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Основи готельного менеджменту на прикладі готельно - ресторанного комплексу Лангер (м. Мукачево, Закарпатська область.)   (ID роботи: 8792)

Напрям: Менеджмент
Предмет: Менеджмент
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 34
Рік захисту: 2020
ВУЗ: Мукачівський Державний Аграрний Коледж (ВП НУБІП Мукачівський аграрний коледж)
Мова: Українськa
План
Вступ
Розділ І. Теоретичні засади розвитку готельного менеджменту
1.1. Історія розвитку готельної справи та типи сучасних готелів
1.2. Організаційна структура управління готелем
1.3. Система менеджменту готелю та функції його окремих підрозділів
Розділ ІІ. Менеджмент - невід'ємна складова в управлінні сучасним готельно-ресторанним комплексом
2.1. Характеристика та форми організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Лангер»
2.2. Аналіз та специфіка управлінської науки в готельно-ресторанному комплексі «Лангер»
Висновки та пропозиції
Список використаних джерел
Інші роботи цього напряму
Управління фінансовими ресурсами СГП
Японська система менеджменту
Створення іміджу товару та його позиціювання
Праця менеджера
Порівняння японської та американської моделей управління
Роль менеджменту в кар’єрі та житті
Конфлікти та стреси
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Стратегічні групи конкурентів
Подіуми для працівників
Менеджмент контрольна
Проектування системи менеджменту на підприємстві» (на матеріалах «Модерн-експо»)
Японська система менеджменту
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Повноваження, їх види та процес делегування. Запорука ефективного розвитку підприємства
Аналіз процесу розвитку організаційних структур підприємств
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Управління персоналом в організації
Аналіз інформаційних систем управління на підприємстві (ЗАТ “Кераммаш”)
Лізингові операції в комерційній діяльності
Контрольна робота з менеджменту
Сучасна організація як керована система
Сутність та природа організаційного розвитку
Управління збутовою діяльністю на підприємстві
Теоретичні основи і психологія розробки управлінських рішень
Ділове спілкування як інструмент професійної діяльності менеджера
Контрольна з менеджменту
Менеджмент контрольна
Проблеми процесу підготовки управлінських рішень та шляхи їх вирішення
Відповіді на питання з дисципліни "Менеджмент"
Публічне управління в контексті інституціональної теорії
Концепція мотивації через потреби, огляд практичного застосування
практичне завдання
Процес управління та його основні стадії
Менеджмент (Варіант 14)
Роль і місце стратегічного управління в організації
Менеджмент контрольна
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Людський фактор
Сучасні теорії менеджменту та їх характеристика
Управління змінами на підприємстві
Нові технології управління персоналом на підприємстві
1. Нетарифне регулювання ЗЕД в Україні 2. Митна вартість товару, методи її визначення
Бюджетний менеджмент
Класична модель управління рішень
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Технологія управління
Прийняття рішень в процесі виконання функцій управління організацію
Контроль як необхідний атрибут менеджменту
Sustainability orientation in marketing mix of cosmetics companies on the example Ziaja, Yves Rocher