*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   150 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Зелений туризм в Хмельницькій області   (ID роботи: 7972)

Напрям: Туризм
Предмет: Туризм і туристичний бізнес
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 50
Рік захисту: 2017
ВУЗ: Хмельницький інститут Міжрегіональної Академії управління персоналом (ХІ МАУП)
Мова: Українськa
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ
1.1. Сутність зеленого туризму та його місце в загальній класифікації туризму
1.2. Тенденції розвитку зеленого туризму в Україні
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
2.1. Характеристика ресурсного потенціалу Хмельницької області для розвитку зеленого туризму
2.2. Загальна характеристика туристичного підприємства
РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ НОВОГО МАРШРУТУ ІЗ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
3.1. Обґрунтування нового зеленого туру Хмельницькій області
3.2. Технологія формування нового туру
3.3. Розробка заходів по реалізації нового туру
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму
Сучасні технології франчайзингу в туристичному бізнесі
Туристичні ресурси Сінгапуру
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОСЛУГ на прикладі: туристського підприємства „T.REX”, готелю „Пролісок”, ресторану „Ярославів двір”
Стан та основні напрямки поліпшення якості надаваємих послуг туристичного комплексу “Хрещатик”
Специфіка формування туристичної інфраструктури
Місце авіаційних перевезень у туристсько-рекреаційній діяльності. Теоретичний та практичний аспекти
Туристично-рекреаційний потенціал Закарпатської області
ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНІ РЕСУРСИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ
Вплив рекреаційної діяльності на екологічну ситуацію Рівненської області
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОСЛУГ на прикладі: туристського підприємства „Тур-експрес ЛТД”, готелю „Імпреса”, ресторану „Walter’s”
Організація роботи служб, що забезпечують замкнутий технологічний цикл обслуговування туристів
Туризм в Україні і його складові
Технологія створення туристичного продукту , розробка програми перебування туристів та дотримання туристичних формальностей
Технологія надання туристичних послуг на прикладі ТОВ “Карабейніков”
Рекреаційне природокористування Вінницької області
Моделі професійної підготовки та можливість менеджерів індустрії туризму
Технологія надання туристичних послуг на прикладі “Стопхай-Тур”
Сучасні технології франчайзингу в туристичному бізнес
Звіт
The impact of the game of football in Tourism
Стан і перспективи розвитку готельного господарства України
Особливості організації турів вихідного на прикладі туристичного агентства “Медіаінфортур”
Формування збутової мережі міжнародного туристичного оператора в середовищі Інтернет
Технологія надання туристичних послуг на прикладі туристичної фірми "ГАМАЛІЯ"
Виставковий маркетинг в діяльності туристичної фірми (на прикладі туристичної фірми)
Реклама в туризмі
Організація роботи з постачальниками матеріально-технічних ресурсів ресторану "Женева"