ЦІНА:
150 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Організація торгівлі непродовольчими товарами та шляхи її вдосконалення на основі магазину непродовольчих товарів ФОП "Каприз" (ID роботи: 8757) |
Напрям: | Економіка |
Предмет: | Комерційна діяльність |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 45 |
Рік захисту: | 2020 |
ВУЗ: | Херсонський кооперативний економіко-правовий коледж |
Мова: | Українськa |
Завдання
ВСТУП
1 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ ТОВАРНОГО ОБІГУ
1.1. Суть і зміст комерційної діяльності підприємства
1.2. Правила продажу непродовольчих товарів, як запорука культури торговельного обслуговування населення
Висновки до розділу 1
2 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ ТА ОБСЛУГОВУВАНЬ ПОКУПЦІВ
2.1. Організаційно-комерційна діяльність торговельного підприємства
2.2. Характеристика методів продажу непродовольчих товарів
2.3. Особливості організацій процесу продажу непродовольчих товарів на торговельному підприємстві
Висновки до розділу 2
3 РОЗДІЛ. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДАЖУ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Висновки до розділу 3
ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
1 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ ТОВАРНОГО ОБІГУ
1.1. Суть і зміст комерційної діяльності підприємства
1.2. Правила продажу непродовольчих товарів, як запорука культури торговельного обслуговування населення
Висновки до розділу 1
2 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ ТА ОБСЛУГОВУВАНЬ ПОКУПЦІВ
2.1. Організаційно-комерційна діяльність торговельного підприємства
2.2. Характеристика методів продажу непродовольчих товарів
2.3. Особливості організацій процесу продажу непродовольчих товарів на торговельному підприємстві
Висновки до розділу 2
3 РОЗДІЛ. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДАЖУ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Висновки до розділу 3
ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму