*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   100 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Аналіз використання робочого часу на підприємстві   (ID роботи: 3663)

Напрям: Економіка підприємства
Предмет: Економіка підприємства
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 42
Рік захисту: 2009
Мова: Українськa
План
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти аналізу використання робочого часу на підприємствах України
1.1. Значення, завдання та об'єкти аналізу використання робочого часу
1.2. Законодавчо-інформаційне забезпечення аналізу ефективності
використання робочого часу
1.3. Методичні аспекти проведення аналізу ефективності використання робочого часу
РОЗДІЛ 2. Аналіз ефективності використання робочого часу у магазині побутової техніки „Міра
2.1. Техніко-економічна характеристика магазину побутової техніки „Міра"
2.2. Аналіз забезпеченості магазину побутової техніки Міра трудовими ресурсами
2.3. Аналіз показників ефективності використання робочого часу магазину побутової техніки Міра
2.4. Аналіз впливу ефективності використання робочого часу на доходи магазину побутової техніки „Міра"
РОЗДІЛ 3. Шляхи підвищення ефективності використання робочого часу в магазині побутової техніки „Міра"
3.1. Оцінка результатів аналізу ефективності використання робочого часу
3.2. Пропозиції щодо підвищення ефективності використання робочого часу в магазині побутової техніки „Міра"
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Додаткова iнформацiя
№0011
Інші роботи цього напряму
Контрольна робота з дисципліни "Економіка підприємства"
Контрольна економіка підприємства стратегія підприємства
Задача з "Економіки підприємства"
Нормування праці
Формування фінансово-господарського потенціалу в сучасних ринкових умовах на прикладі ТОВ “Мітра”
Розвиток систем
Дослідження кон'юктури ринку підприємства ТОВ "Український папір"
Поняття цілей підприємства, їх класифікація та вимоги до них
Международная предпринимательская деятельность
Формулювання стратегії попередження банкрутства на прикладі підприємства ВАТ «Клеванський ДОК»
Інноваційні підходи в управлінні промисловим підприємством
Основи проведення економічних досліджень
Задачі економіка підприємства
Подолання збитковості підприємства на прикладі ВАТ «Криворіжхліб»
Формування стартового капіталу підприємства
Нематеріальні ресурси та аналіз ефективності їх використання
Основи підприємницької діяльності
Економіка книжкового видавництва на прикладі ЗАТ “Торсінг”
Організація матеріально-технічного постачання виробництва ТОВ «Мф-Фарм»
Еноміка задачі
Розрахунок техніко-економічних показників роботи підприємства АТ «Машсервіс»
Економічний потенціал підприємства сутність та складові елементи
Інноваційні технології як умова розвитку транспортного підприємства
Задачи по экономике
Задачі з економіки підприємства
Проблеми встановлення мінімального розміру статутного капіталу
Задача з дисципліни "Економіка підприємства"
Задачі з дисципліни "Економіка підприємства"
Задача з дисципліни "Економіка підприємства"
МЕТОДОЛОГІЧНЕ ТА МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЙ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ
Задачі з дисципліни "Економіка підприємства"
Аналіз діяльності холдингових компаній в Україні
Задача з дисципліни "Економіка підприємства"
Система управління персоналом підприємства
Контрольна робота з дисципліни "Економіка підприємства"
Прибутковість підприємства та шляхи її підвищення
Задачі з дисципліни "Економіка підприємства"
Форми та системи оплати праці та їх удосконалення на прикладі ВАТ „Бердичівський пивзавод”
Судові процедури, що обслуговують процедуру неплатоспроможності
Стейкхолдинг як явище, стейкхолдери компанії
Аналіз і планування основних засобів підприємства
Задачі
Контрольна робота з дисципліни "Економіка підприємства"
Контрольна економіка підприємства
ПРОГНОЗУВАННЯ БАНКРУТСТВА ПІДПРИЄМСТВА
Малі підприємства: місце і роль в сучасному ринковому господарстві
Економіка підприємства
Контрольна робота з дисципліни "Моделі і методи"
Аналіз діяльності та відтворення основних засобів підприємств харчової промисловості
Провести класифікацію витрат