Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   100 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Фінансова звітність   (ID роботи: 2706)

Напрям: Банки
Предмет: Бухгалтерський облік і аудит в банку
Тип роботи: Магістерська робота
Кількість сторінок: 136
Рік захисту: 2011
Мова: Українськa
План
Вступ
РОЗДІЛ 1. Фінансова звітність підприємства як
об’єкт аналізу і аудиту
1.1. Склад, структура та порядок формування
фінансової звітності
1.2. Економіко-правовий аналіз та огляд нормативної бази та
спеціальної літератури
1.3. Удосконалення методики проведення комплексного
аналізу фінансової звітності підприємств
РОЗДІЛ 2. Фінансова-економічна звітність
підприємства «Укрнафта» та удосконалення аналізу та
аудиту на її базі
2.1. Загальна характеристика підприємства «Укрнафта»
2.2. Методика складання балансу
2.3. Методика складання звіту про фінансові результати
2.4. Методика складання звіту про рух грошових коштів
2.5.Методика складання звіту про власний капітал
2.6.Методика складання приміток до фінансової звітності
РОЗДІЛ 3. Методика аналізу фінансового
стану підприємства «Укрнафта»
3.1. Загальний аналіз фінансового стану підприємства
3.2. Аналіз платоспроможності підприємства та
фінансової стійкості
3.3. Шляхи вдосконалення аналізу
фінансового стану підприємства
РОЗДІЛ 4. Методика аудиту фінансової
звітності підприємства «Укрнафта»
4.1. Завдання аудиту, джерело фінансових
результатів підприємства
4.2. Аудит балансу підприємства та
дебіторсько-кредиторської заборгованості
4.3. Аудит фінансових результатів підприємства
4.4. Документальне забезпечення аудиту
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
Вступ
Актуальність теми дослідження. Трансформаційні перетворення та формування нових економічних відносин в Україні зумовлюють необхідність створення якісної системи незалежного аудиту з урахуванням світового досвіду та вимог національних стандартів. З огляду поширення масштабів інвестиційного співробітництва та ускладнення зв’язків між суб’єктами господарювання принципово важливого значення набуває аудит фінансової звітності акціонерних товариств, оскільки їх створення привело до появи конфліктів інтересів акціонерів і менеджерів, в результаті чого виникає необхідність зовнішнього незалежного контролю достовірності фінансової звітності.
В той же час зміни умов господарювання спричинили появу несприятливих тенденцій подальшого розвитку аудиторської діяльності, до яких слід віднести: недосконалість нормативно-законодавчої бази, невизначене ставлення до змісту та обґрунтованості аудиту як управлінської системи, слабку зацікавленість бізнесу у створенні структур внутрішньогосподарського контролю та розширенні стосунків
Висновок
Магістерська робота була присвячена вивченню аудиту і аналізу, як предмета, і проведенню аудиторської перевірки фактичної звітності підприємства «Укрнафта» за напрямками: аудит статті балансу «Розрахунки по оплаті праці», перевірка дебіторсько-кредиторської заборгованості і аудит фінансових результатів, та аналіз підприємства загальний, аналіз фінансової стійкості та платоспроможності.
В Україні незалежна аудиторська діяльність знайшла застосування зовсім недавно, тому проведення аудиту - діло нове, але воно має базою ревізію і контроль. Однак відмінності існують. Аудит представлє собою незалежну експертизу і аналіз публічної фінансової звітності господарюючого суб’єкта уповноваженими на те особами (аудиторами) або фірмою з метою визначення її достовірності, повноти і реальності, відповідності діючому законодавству і вимогам, пред’явленим до ведення бухгалтерського обліку і стану фінансової звітності.
При аудиті статті балансу «Розрахунки по оплаті праці» були виявлені випадки незначних розбіжностей записів в розрахунково-платіжних
Література
1. Закон України "Про аудиторську діяльність" від 22 квітня 1993 р. // Голос України. - 1993. - 29 травня.
2. Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" від 16.07.1999 p., №996-XIV.
3. Закон України “Про оподаткування прибутку підприємств” N 335/94-вр від 28.12.94. В редакції Закону N 440-ІV від 16.01.2003.
4. Указ Президента України ”Про Концепцію амортизаційної політики” від 7 березня 2001 року N 169/2001.// Урядовий кур'єр. -2001. -№55.
5. Наказ Мінфіну „Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його застосування” N 291 від 30.11.99.
6. Норматив N 3 “Мета та загальні принципи аудиту фінансової звітності”.// Затверджено рішенням Аудиторської палати України від 18 грудня 1998 р. N 73
7. Норматив аудиту № 12 Оцінка системи внутрішнього контролю підприємства та ризику, пов'язаного з ефективністю її функціонування.
8. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 1 "Загальні вимоги до фінансової звітності". Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 р. N 87.
9. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 2 "Баланс", затверджене Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99.
10. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 3 "Звіт про фінансові результати" Затверджено Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99
11. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 4 "Звіт про рух
Інші роботи цього напряму