Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   72 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Конрольна з обліку у банках-вар.3   (ID роботи: 1758)

Напрям: Банки
Предмет: Бухгалтерський облік і аудит в банку
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 5
Рік захисту: 2010
Мова: Українськa
Завдання
1. Виконати облікові процедури по наведених нижче операціях банку "Сенс" за звітній квартал.
2. Скласти реєстраційний журнал.
3. Здійснити необхідні розрахунки. Згідно облікової політики банку при нарахуванні процентних та комісійних доходів або витрат, кількість днів визначається за методом - факт/факт.
4. По обліковій політиці банку кредитні та депозитні угоди обліковуються в умовній оцінці - 1 грн., цінні папери, що формують портфель активних операцій обліковуються на позабалансі в номінальній вартості.
5. Визначити фінансовий результат діяльності банку.
6. Скласти оборотно-сальдовий баланс.

Матеріали для виконання:

Завдання 1.
Банком 2 травня придбані облігації компанії "Вега", які випущені 1 березня під 10% річних строком на 90 днів. Погашення облігацій та відсотків
30 травня. Вартість придбаних 200 облігацій - 10000 грн. Облігації придбані з врахуванням нарахованих відсотків. Номінал однієї облігації 50 грн. Відсотки виплачені та облігації погашені в установлений термін.

Завдання 2.
1 квітня поточного року за договором № 8 залучено депозит готівкою від Макова О.В. на 3000 грн. по річний ставці 15% з виплатою відсотків при погашенні - 30.06. поточного року. Депозит погашено.

Завдання 3.
16.05. надійшла заява на відкриття депонованого акредитиву в банку-емітенті "Сенс" для розрахунків з ВО "Чернігів", поточний рахунок якого відкритий в Чернігівському відділенні ПІ Б в сумі 9000 грн.. Строк закінчення дії акредитиву - 31 травня. За акредитивом ВО "Чернігів" надав виконуючому банку реєстри з документами згідно умов акредитиву:
- 20.05. на суму 2900 грн.
- 27.05. на суму 3000 грн.
31 травня акредитив закрито.

Завдання 4.
Згідно відомості нарахованих відсотків станом на 30.06 поточного року нараховано та сплачено:
Відсотки за короткостроковими кредитами по торговельним операціям (45% річних, оплата щомісячно, сума кредитів - 58300 грн.).
Інші роботи цього напряму