Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   200 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства з кавовою концепцією на прикладі будь-якого закладу Житомира   (ID роботи: 9068)

Напрям: Готельно-ресторанний бізнес
Предмет: Органiзацiя ресторанного господарства
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 39
Рік захисту: 2021
ВУЗ: Житомирський торгівельно-економічний коледж Київського національного торгівельно-економічного університету
Мова: Українськa
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ
1.1. Сучасний стан та перспективи ресторанного господарства в світіт та Україні
1.2. Заклади з кавовою концепцією як рушійний сектор ресторанного бізнесу
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА З КАВОВОЮ КОНЦЕПЦІЄЮ
2.1. Асортимент та характеристика продукції, яка реалізується в закладах ресторанного господарства з кавовою концепцією
2.2. Особливості обслуговування споживачів (гостей) в закладах ресторанного господарства з кавовою концепцією
2.3. Вимоги до персоналу в закладах ресторанного господарства з кавовою концепцією.
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ РЕСТОРАНУ З КАВОВОЮ КОНЦЕПЦІЄЮ «Будинок Кави»
2.1 Коротка організаційно-економічна характеристика ресторану «Будинок Кави»
2.2 Технологія процесу обслуговування споживачів в ресторані з кавовою концепцією
2.3 Кавова карта ресторану «Будинок Кави»
Висновки до розділу 3
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Інші роботи цього напряму