Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   180 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелях   (ID роботи: 9059)

Напрям: Готельно-ресторанний бізнес
Предмет: Ресторанний і готельний бізнес
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 37
Рік захисту: 2021
Мова: Українськa
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ
1.1. Організація роботи закладів ресторанного господарства при готелях
1.2. Особливості обслуговування туристів в ресторанах при готелях
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ ПРИ ГОТЕЛІ
2.1. Напрямки обслуговування туристів в ресторані при готелі згідно з сучасними тенденціями
2.2. Технологія впровадження зарубіжного досвіду в обслуговуванні туристів в ресторані при готелях
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ДОСВІДУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ ПРИ ГОТЕЛЯХ М. ЖИТОМИР: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
3.1 Особливості обслуговування в ЗРГ при готелях м. Житомира
3.2. Заходи щодо поліпшення обслуговування в ЗРГ при готелях
Висновки до розділу 3
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Інші роботи цього напряму