*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   15 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Контрольна бухоблік підприєсмства харчової промисловості   (ID роботи: 4652)

Напрям: Облік і аудит
Предмет: Бухгалтерський облік
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 23
Рік захисту: 2006
Мова: Українськa
Завдання
1. Облік витрат і доходів підприємства від реалізації продукції, робіт і послуг
Завдання №1
Завдання №2
Список використаної літератури

Завдання №1
1.1.Скласти план-меню.
1.2.Скласти розрахунок калькуляції продажних цін страв в калькуляційних картках для ідальні III націночної категорії, націнка 23%
1.3.Розрахувати необхідну кількість сировини та продуктів згідно плану меню.
1.4. Виписати вимогу-накладну №85 від 10.09.06 року на відпуск продуктів з кладової на виробництво
1.5.Скласти акт про реалізацію та відпуск виробів кухні.
Умова задачі.
Витяг зі «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий» (1982)
Таблиця 1

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
259 Суп молочний з крупою 185
1 Молоко 800 800 3,00 148
2 Крупа рисова 70 70 4,00 13
3 Масло вершкове 12 12 4,00 2
4 Цукор 10 10 4,00 2
Вихід 1000


страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
618 Печінка смажена 200
1 Печінка ялова 170 141 18,00 34
2 Мука пшенична 3 3 3,00 1
3 Жир твариний 6 6 3,00 1
4 Зелень 4 4 3,00 1
Вихід 50

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
757 Картопля відварена 200
1 Картопля 1333 1000 3,00 267
2 Маргарин столовий 35 35 3,00 7
Вихід 1000

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини
Кг.
бруто нето
933 Компот із сухофруктів 200
1 Яблука, груші, урюк, курага 100 100 5,00 20
2 Цукор 100 100 5,00 20
3 Кислота лим. 1 1 2,00 0,2
Вихід 1000


Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Інші роботи цього напряму
Звіт переддипломної практики спеціальності "Облік і аудит"
Задача з бухгалтерського обліку
Контрольна робота Облік витрат на підприємствах транспорту і дорожнього комплексу
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 1)
Бухгалтерський облік контрольна робота
Бухгалтерський облік контрольна
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 9)
Облік касових операцій та операцій по рахунках в банках
Контрольна робота Бухгалтерський облік
Сукупні аудиторські послуги
Практичні завдання до комплексного екзамену за спеціальністю Облік і аудит
Практичне завдання з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Курсова робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Шпори з бух. обліку
Облік розрахунків з підзвітними особами на прикладі Товариства з обмеженою відповідальністю «Продагроінвест»
Методологічні та організаційні засади обліку, аналізу і аудиту капітальних інвестицій на підприємствах безалкогольної промисловості» (на прикладі ЗАТ «Оболонь»)
Облік витрат майбутніх періодів підприємства на прикладі Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен»»
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Судова бухгалтерська експертиза
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 4)
Облік доходів від реалізації товарів
Методика обліку виробничих запасів на прикладі ПАТ "Компанія "Райз"
Інвентаризація як метод обліку і контролю діяльності сільськогосподарських підприємств на прикладі ПАТ "Компанія "Райз"
Звіт з практики з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Задача облік і аудит
Євроконвергенція бухгалтерського обліку
Контрольна Організація обліку
Облік і аудит страхових внесків
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Практична робота Управлінський облік
Задача облік на малих підприємствах
Контрольна робота
ОБЛІК І АНАЛІЗ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ: МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 1)
Облік розрахунків за податками та платежами
Завдання з дисципліни "Міжнародні стандарти аудиту"
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік" Варіант 3
Формування та облік чистого прибутку підприємства
Облік в галузях народного господарства
Фінансовий аналіз
Завдання облік і аудит
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Сучасний стан та перспективи вдосконалення обліку доходів і втрат від участі в капіталі
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" Варіант 3
Облік розрахункових операцій
Облік власного капіталу
Первинний, синтетичний та аналітичний облік поточних зобов’язань за розрахунками – вексель виданий. Облік операцій податку на додану вартість
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Інвентаризація матеріальних цінностей