ЦІНА:
80 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Контрольна Сучасні інформаційні системи і технології в обліку (ID роботи: 9216) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Сучасні інформаційні системи і технології в обліку |
Тип роботи: | Контрольна робота |
Кількість сторінок: | 10 |
Рік захисту: | 2021 |
Мова: | Українськa |
План
Теоретична частина
4. Штрихове кодування інформації
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Завдання 2
У програмі «1С:Бухгалтерія» ввести початкові залишки по рахунках бухгалтерського обліку ( додаток А, А1 ). Також необхідно сформувати журнал господарських операцій, оборотно-сальдову відомість.
Спочатку необхідно:
- заповнити дані про підприємство (назва створеного підприємства – прізвище, ім’я, по батькові студента);
- заповнити параметри облікової політики на поточний рік;
- створити 5 працівників (2 працівника адміністративної сфери, 3 працівника виробництва); - створити 2 засновники;
- створити 4 контрагента (2 - покупця, 2 – постачальника).
Залишки на рахунках вказані на 01 січня поточного року, операції відобразити у січні поточного року Додаток Б, відповідно всі звіти сформувати за січень поточного року.
Облікова картка підприємства
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
4. Штрихове кодування інформації
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Завдання 2
У програмі «1С:Бухгалтерія» ввести початкові залишки по рахунках бухгалтерського обліку ( додаток А, А1 ). Також необхідно сформувати журнал господарських операцій, оборотно-сальдову відомість.
Спочатку необхідно:
- заповнити дані про підприємство (назва створеного підприємства – прізвище, ім’я, по батькові студента);
- заповнити параметри облікової політики на поточний рік;
- створити 5 працівників (2 працівника адміністративної сфери, 3 працівника виробництва); - створити 2 засновники;
- створити 4 контрагента (2 - покупця, 2 – постачальника).
Залишки на рахунках вказані на 01 січня поточного року, операції відобразити у січні поточного року Додаток Б, відповідно всі звіти сформувати за січень поточного року.
Облікова картка підприємства
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ