Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   120 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Бухгалтерський облік за міжнародними стандартами   (ID роботи: 8537)

Напрям: Облік і аудит
Предмет: Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 11
Рік захисту: 2019
Мова: Українськa
План
ТЕОРЕТИЧНЕ ПИТАННЯ
53.Типи державних грантів згідно з МСБО 20 «Облік державних грантів і розкриття інформації про державну допомогу»
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Приклад 7.1
Прейскурантна ціна товару (без ПДВ)-100 грн. за одиницю. Підприємство придбало велику партію цього товару (1 000 одиниць), у наслідок чого отримало торгівельну знижку в розмірі 2% ціни.
Крім того, підприємство може отримати знижку 5 % у разі оплати товарів протягом 10 днів з дати придбання. Ставка податку на додану вартість становить 20%. Витрати на транспортування товарів власним транспортом становить 220 грн.
Приклад 17.14
15 грудня 2003 року правління підприємства «Шляхта» вирішило закрити підрозділ, який виробляє конкретний вид продукції. На підставі наведеної інформації встановимо, чи буде визнано забезпечення для реструктуризації, якщо:
1) до дати балансу 31 грудня 2003 року рішення правління про закриття підрозділу не було повідомлено нікому з тих, на кого воно впливає, і жодні інші кроки із запровадження цього рішення не здійснювалися;
2) 20 грудня 2003 року докладний план закриття підрозділу узгоджено з правлінням; клієнтам надіслано листи з попередженням, щоб шукали альтернативне джерело забезпечення, а працівникам підрозділу надіслано повідомлення про скорочення.
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Інші роботи цього напряму