ЦІНА:
300 грн.
|
||
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Національні особливості кухні США (ID роботи: 7437) |
Напрям: | Гуманітарні предмети |
Предмет: | Країнознавство |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 30 |
Рік захисту: | 2016 |
ВУЗ: | Національний Авіаційний Університет (НАУ) |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
Розділ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАЦІОНАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ КУХНІ США
1.1. Походження американської кухні
1.2. Регіональні особливості американської кухні
Розділ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ОКРЕМИХ НАЦІОНАЛЬНИХ СТРАВ АМЕРИКАНСЬКОЇ КУХНІ
2.1. Традиційні американські страви
2.2. Страви, запозичені з інших країн
2.3. Страви, обумовлені релігійними традиціями країни
Розділ 3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СЕРВІСУ ХАРЧУВАННЯ У США
3.1. Характеристика сучасного стану розвитку сфери сервісу харчування у США
3.2. Перспективи розвитку сервісу харчування США у сучасний період
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Розділ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАЦІОНАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ КУХНІ США
1.1. Походження американської кухні
1.2. Регіональні особливості американської кухні
Розділ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ОКРЕМИХ НАЦІОНАЛЬНИХ СТРАВ АМЕРИКАНСЬКОЇ КУХНІ
2.1. Традиційні американські страви
2.2. Страви, запозичені з інших країн
2.3. Страви, обумовлені релігійними традиціями країни
Розділ 3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СЕРВІСУ ХАРЧУВАННЯ У США
3.1. Характеристика сучасного стану розвитку сфери сервісу харчування у США
3.2. Перспективи розвитку сервісу харчування США у сучасний період
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Інші роботи цього напряму