ЦІНА:
80 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік в галузях народного господарства" (Варіант 7) (ID роботи: 7404) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Облік в галузях економіки |
Тип роботи: | Контрольна робота |
Кількість сторінок: | 16 |
Рік захисту: | 2016 |
Мова: | Українськa |
План
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА
1.Основи класифікації рахунків та їх значення
2.Облік розрахунків з організаціями соціального страхування
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Практичне завдання № 1
Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45).
Підприємство ресторан “Магія ”. Дата 12.05.20__р.
Найменування страви Курка в сметанному соусі № 643/№ 863 за Збірником рецептур 1998р. Націнка підприємства 195%.
Практичне завдання № 2
Завдання: Скласти щоденний звіт про рух товарів на кухні № 567 за 30.09. 20__ року.
Підприємство ресторан “Магія”. Завідуюча виробництвом Малик О.В.
Залишок продуктів і сировини на 30 жовтня 200_ року – 4138,53грн.
Матеріали для виконання:
1. видаткова накладна складу № 553;
2. денний забірний лист № 498;
3. меню на відпуск харчування по безготівковому розрахунку. Необхідні бланки:
• звіт про рух товарів на кухні;
• видаткова накладна;
• денний забірний лист.
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
1.Основи класифікації рахунків та їх значення
2.Облік розрахунків з організаціями соціального страхування
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Практичне завдання № 1
Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45).
Підприємство ресторан “Магія ”. Дата 12.05.20__р.
Найменування страви Курка в сметанному соусі № 643/№ 863 за Збірником рецептур 1998р. Націнка підприємства 195%.
Практичне завдання № 2
Завдання: Скласти щоденний звіт про рух товарів на кухні № 567 за 30.09. 20__ року.
Підприємство ресторан “Магія”. Завідуюча виробництвом Малик О.В.
Залишок продуктів і сировини на 30 жовтня 200_ року – 4138,53грн.
Матеріали для виконання:
1. видаткова накладна складу № 553;
2. денний забірний лист № 498;
3. меню на відпуск харчування по безготівковому розрахунку. Необхідні бланки:
• звіт про рух товарів на кухні;
• видаткова накладна;
• денний забірний лист.
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Інші роботи цього напряму