Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   40 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Управління картковими ризиками в банківській системі України   (ID роботи: 671)

Напрям: Банки
Предмет: Банківські операції
Тип роботи: Доповiдь
Кількість сторінок: 7
Рік захисту: 2009
Мова: Українськa
План
Доповідь
Стрімкий розвиток українського ринку платіжних карток свідчить про численні переваги запровадження банками та використання громадянами платіжних карток. Але, в той же час безготівкові розрахунки з використанням платіжних карток не набули масового характеру і розвиваються значно нижчими темпами, а ніж їх емісія.
Одночасно, останнім часом викликають занепокоєння та привертають особливий суспільний інтерес питання, пов’язані з ризик-менеджментом, блокуванням карткових рахунків у разі втрати платіжних карток, масовою розсилкою кредитних карток без попереднього їх замовлення клієнтами, порушенням прав та законних інтересів клієнтів у сфері особистої інформації, поліпшенням рівня фінансової грамотності клієнтів тощо.
У 2007 році значно зросла кількість звернень та скарг громадян на погіршення обслуговування банками операцій з платіжними картками. Аналіз таких скарг свідчить, що вони стосуються не лише питань емісії платіжних карток і недостатньої роботи з попередженням можливого здійснення шахрайських операцій з їх застосуванням, а також щодо вкладних (депозитних), кредитних операцій та інших операцій роздрібного бізнесу, що на сьогодні здійснюються банками.
Метою проведеного дослідження є аналіз сучасного стану управління картковими ризиками у світі, систематизація міжнародного досвіду управління ними та визначення подальших перспектив запровадження його в Україні..............
Інші роботи цього напряму