Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   55 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Технологія приготування страв та сервірування святкового стола   (ID роботи: 6599)

Напрям: Гуманітарні предмети
Предмет: Естетика
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 68
Рік захисту: 2007
Мова: Українськa
Завдання
§1. Загальна характеристика м’яса і м’ясних продуктів страви з м’яса
§2. Загальна характеристика риби і рибних страв
§3. Перші страви
§4. Сервірування столу до обіду
§5. Види банкетів
§6. Сервірування святкового столу
§7. Професія офіціанти
Інші роботи цього напряму