Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   35 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

ПРОКУРОРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ   (ID роботи: 537)

Напрям: Право
Предмет: Юридична деонтологія
Тип роботи: Реферат
Кількість сторінок: 17
Рік захисту: 2007
Мова: Українськa
План
Вступ
1. Завдання, основні функції та принципи організації і діяльності прокуратури
2. Система і кадри органів прокуратури
3. Спеціальність прокурора
Висновок
Література
Вступ
Органам прокуратури належить особливе місце в механізмі гарантій законності. Захищаючи права і свободи громадян, інтереси держави і суспільства органи прокуратури, керуючись у своїй діяльності законами, можуть зобов’язати від імені держави будь-якого керівника піднаглядного органу, організації чи установи усунути порушення законності, вжити заходів для попередження таких порушень у майбутньому, вимагати притягнути до відповідальності винних.
Здійснюючи нагляд за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство, органами, що виконують судові рішення у кримінальних справах, а також застосовують інші заходи примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян, - прокурори користуються широкими владними повноваженнями, які, власне розкривають суть прокурорсько-наглядової влади.
Здійснюючи нагляд за додержанням і застосуванням законів на території
Висновок
Особливості прокурорської діяльності часто вимагають від працівника цієї системи виявляти мобільність, швидкість і гнучкість мислення, здібність конструктивно думати і приймати рішення у незвичайних, екстремальних умовах без сторонньої допомоги, осмислено діяти і вирішувати задачі у мінімальний час. Прокурор повинен оцінювати явища з урахуванням усіх деталей, прораховувати найближчі і віддалені, прямі і побічні результати. Прокурор, за висловом славнозвісного юриста А.Ф.Коні, — "промовляючий
Література
1. Конституція України від 28.06.1996 року
2. Закон України "Про прокуратуру"
3. Ануфрієв М. І. та ін. Соціально-правовий захист працівників органів внутрішніх справ України. – Харків.: Видавництво Університету внутрішніх справ, 2000.
4. Бондаренко І. Правоохоронна діяльність і правоохоронні органи: поняття та ознаки // Право України. – 2003. - № 4. – с. 18-21.
5. Бородін М. Участь прокурора в цивільному процесі // Право України. – 1999. - №11. – с. 52.
6. Бругалов Юридична деонтологія – К. 1998р.
7. Шмошкін О.В. Юридична деонтологія – К. 1995р.
Інші роботи цього напряму