Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   30 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Розрахунок собівартості однієї тони ковбаси Столова 1 сорт та Невская 2 сорт   (ID роботи: 4755)

Напрям: Економіка підприємства
Предмет: Планування діяльності підприємства
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 41
Рік захисту: 2006
Спеціальність (факультет): Кафедра менеджменту
Мова: Українськa
План
Вступ
1. Теоретична частина
1.1 Сутність та значення собівартості
1.2 Групування витрат на виробництво одиниці продукції по статтях калькуляції
2. Техніко-економічна характеристика підприємства
2.1 Сучасний стан підприємств галузі
2.2 Організація основного виробництва
2.3 Основні техніко-економічні показники
2.4 Виробнича інфраструктура підприємства
2.4.1 Енергетичне господарство
2.4.2 Ремонтне господарство
2.4.3 Транспортне господарство
2.4.4 Складське і тарне господарство
2.5 Діяльність підприємства по забезпеченню сировиною і реалізації готової продукції
2.6 Охорона навколишнього середовища
3. Проектна частина
3.1 Розрахунок витрат на матеріали
3.2 Розрахунок витрат по статті “Сировина та матеріали”
3.3 Розрахунок витрат по статті “Допоміжні матеріали ”
3.4 Розрахунок статті “Паливо та електроенергія на технологічні цілі”
3.5 Витрати по статті “Транспортно-заготівельні витрати”
3.6 Розрахунок статті “Природні втрати”
3.7 Стаття витрат по фонду оплати праці
3.8 Розрахунок статті витрат “Додаткова заробітна плата”
3.9 Розрахунок витрат по статті “Відрахування на обов’язкове соціальне страхування”
3.10 Розрахунок витрат по статті “Витрати, пов’язані з освоєнням і підготовкою продукції”
3.11 Стаття витрат “Витрати на утримання і експлуатація обладнання”
3.12 Стаття “Загально виробничі витрати”
3.13 Стаття “Адміністративні витрати”
3.14 Стаття “Інші виробничі витрати”
3.15 Стаття “Поза виробничі витрати”
Висновки
Список використаної літератури
Інші роботи цього напряму