Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   15 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Контрольна з обліку їдальні на підприємстві   (ID роботи: 4653)

Напрям: Облік і аудит
Предмет: Облік у бюджетних установах
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 13
Рік захисту: 2006
Мова: Українськa
Завдання
ЗМІСТ
Класифікація та оцінка основних засобів, документальне оформлення їх руху
Завдання №2
Список використаної літератури

Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Інші роботи цього напряму
Організація бухгалтерського обліку видатків бюджетних установ
Облік у бюджетних установах
Звітність підприємства
Облік у бюджетних установах
Задача облік у бюджетних установах
Задача облік в бюджетних установах
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік у бюджетних установах" (Варіант 2)
Облік і звітність доходів і видатків місцевих бюджетів: організація та методика
Особливості фінансово-господарської діяльності бюджетних установ та їх вплив на методику і організацію обліку
Аналіз теоретичних і практичних питань індивідуального (персоніфікованого) обліку в системі державного пенсійного страхування
Організація бухгалтерського обліку матеріальних запасів бюджетних установ
Практична робота облік в бюджетних установах
Облік у бюджетних установах
Задача облік у бюджетних установах
Задача облік у бюджетних установах