ЦІНА:
15 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Контрольна з обліку їдальні на підприємстві (ID роботи: 4653) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Облік у бюджетних установах |
Тип роботи: | Контрольна робота |
Кількість сторінок: | 13 |
Рік захисту: | 2006 |
Мова: | Українськa |
Завдання
ЗМІСТ
Класифікація та оцінка основних засобів, документальне оформлення їх руху
Завдання №2
Список використаної літератури
Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Класифікація та оцінка основних засобів, документальне оформлення їх руху
Завдання №2
Список використаної літератури
Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Інші роботи цього напряму