Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   64 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Судова бухгалтерія (Варіант 8)   (ID роботи: 4514)

Напрям: Облік і аудит
Предмет: Судово-бухгалтерська експертиза
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 18
Рік захисту: 2013
Мова: Українськa
План
Теоретична частина
1.Практика використання бухгалтерських документів в розслідуванні злочинів
2.Експертне дослідження операцій по нарахуванню і виплаті заробітної плати
3.Характеристика інформаційної бази для забезпечення проведення ревізії на підприємстві
Практична частина
ЗАДАЧА
Документальною ревізією фінансово-господарської дія¬льності торгової організації була встановлена нестача готівки. В акті ревізії зазначено що вилучення коштів з каси вуалювалося в обліку шляхом неоприбуткування частини виторгу від реалізації товарів, а та¬кож повторним списанням по касі коштів по тим самим виправдуваль¬ним документам, що не були погашені. Притягнуті до кримінальної від-повідальності особи не погоджувалися з висновками ревізора, не визна-вали своєї провини, тому була призначена судово-бухгалтерська екс-пертиза, при проведенні якої слідчий порушив питання, пов'язані з ви-значенням наявності (відсутності) нестачі коштів у касі. У розпорядження експерта-бухгалтера були надані облікові регістри і первинні документи, акт документальної ревізії і протоколи допиту обвинувачуваних.
Співставляючи запис у касових звітах з записами по рахунку «Каса» у журналі-ордері № 1, експерт встановив, що по рахунку «Каса» не оприбуткована частина виторгу (237 гри.) від реалізації товарів за звіт¬ний період, а для «виправлення» помилкових облікових записів був зро¬блений необґрунтований сторніровочний запис по рахунку «Реалізація».
Досліджуючи обґрунтованість касових звітів первинними докумен-тами за два суміжні звітні періоди експерт-бухгалтер встановив, що у витрату по касі з одночасним віднесенням на рахунок «Витрати обігу» було необґрунтовано списано 346 грн. 40 коп. Вилучення з каси зазначеної суми вуалювалося в додатках до касових звітів раніше вже спла¬чених, але не погашених виправдувальних документів. Загальну суму нестачі грошей експерт визнав у розмірі 583 грн. 40 коп., обґрунтовую¬чи свої висновки даними первинних документів і записами в облікових регістрах. У своєму висновку він зазначив прізвища посадових осіб, що підписували первинні документи і робили облікові записи.
Скласти висновок судового експерта –бухгалтера по даній справі.
Список використаної літератури
Інші роботи цього напряму