ЦІНА:
60 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Ефективність надання кейтерингових послуг (ID роботи: 4355) |
Напрям: | Готельно-ресторанний бізнес |
Предмет: | Кейтеринг |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 50 |
Рік захисту: | 2011 |
Мова: | Українськa |
План
Вступ
1. Теоретичні аспекти надання кейтерингових послуг
1.1. Сутність та характеристика кейтерингових послуг
1.2. Підходи до класифікації кейтерингового обслуговування
2. Характерника діяльності кейтерингової компанії «Знак якості»
3. Аналіз надання кейтерингових послуг компанією ТОВ «Знак якості»
3.1. Характеристика кейтерингових послуг компанії
3.2. Оцінка ефективності та якості надання кейтерингових послуг
4. Резерви підвищення ефективності надання кейтерингових послуг компанією ТОВ «Знак якості»
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
1. Теоретичні аспекти надання кейтерингових послуг
1.1. Сутність та характеристика кейтерингових послуг
1.2. Підходи до класифікації кейтерингового обслуговування
2. Характерника діяльності кейтерингової компанії «Знак якості»
3. Аналіз надання кейтерингових послуг компанією ТОВ «Знак якості»
3.1. Характеристика кейтерингових послуг компанії
3.2. Оцінка ефективності та якості надання кейтерингових послуг
4. Резерви підвищення ефективності надання кейтерингових послуг компанією ТОВ «Знак якості»
Висновки і пропозиції
Список використаної літератури
Додатки
Інші роботи цього напряму