ЦІНА:
30 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Контрольная робота загальні технології харчового виробництва (ID роботи: 3805) |
Напрям: | Точні і технічні науки |
Предмет: | Технологія |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 10 |
Рік захисту: | 2013 |
ВУЗ: | Національний Університет Харчових Технологій (НУХТ) |
Мова: | Українськa |
Завдання
1.Технологія виробництва твердого сиру
2.Виробництво посадкових цукерок
Висновок
Список використаної літератури
2.Виробництво посадкових цукерок
Висновок
Список використаної літератури
Література
1. Аграновский Е.Д. и др. Организация производства в общественном питании. –М.: Наука, 1990. –388с.
2. Баранов В.С. Основы технологии продукции общественного питания. –М.: Экономика, 1987.
3. Герасимова В.Г. Сырьё и материалы кондитерского производства. - М.: Пищевая промышленность. 1997. -219с.
4. Иванова Р.В. Торгово-технологическое оборудование. -М.: Экономика, 1999. -327с.
5. Ковалев Н.И., Куткика М.Н., Кравцова В.А. Технология приготовления пищи. - М.: Деловая литература, 2001. -290с.
6. Маслов Л.А. Основы технологии приготовления пищи. -М.: Экономика, 1997. -310с.
7. Справочник технолога предприятий общественного питания. –М.: Колос, 1999. -358с.
8. Тимощук І.І. Загальна технологія м’яса і м’ясопродуктів. –К.: Урожай, 1992.
2. Баранов В.С. Основы технологии продукции общественного питания. –М.: Экономика, 1987.
3. Герасимова В.Г. Сырьё и материалы кондитерского производства. - М.: Пищевая промышленность. 1997. -219с.
4. Иванова Р.В. Торгово-технологическое оборудование. -М.: Экономика, 1999. -327с.
5. Ковалев Н.И., Куткика М.Н., Кравцова В.А. Технология приготовления пищи. - М.: Деловая литература, 2001. -290с.
6. Маслов Л.А. Основы технологии приготовления пищи. -М.: Экономика, 1997. -310с.
7. Справочник технолога предприятий общественного питания. –М.: Колос, 1999. -358с.
8. Тимощук І.І. Загальна технологія м’яса і м’ясопродуктів. –К.: Урожай, 1992.
Інші роботи цього напряму