Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   30 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Контрольная робота загальні технології харчового виробництва   (ID роботи: 3805)

Напрям: Точні і технічні науки
Предмет: Технологія
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 10
Рік захисту: 2013
ВУЗ: Національний Університет Харчових Технологій (НУХТ)
Мова: Українськa
Завдання
1.Технологія виробництва твердого сиру
2.Виробництво посадкових цукерок
Висновок
Список використаної літератури
Література
1. Аграновский Е.Д. и др. Организация производства в общественном питании. –М.: Наука, 1990. –388с.
2. Баранов В.С. Основы технологии продукции общественного питания. –М.: Экономика, 1987.
3. Герасимова В.Г. Сырьё и материалы кондитерского производства. - М.: Пищевая промышленность. 1997. -219с.
4. Иванова Р.В. Торгово-технологическое оборудование. -М.: Экономика, 1999. -327с.
5. Ковалев Н.И., Куткика М.Н., Кравцова В.А. Технология приготовления пищи. - М.: Деловая литература, 2001. -290с.
6. Маслов Л.А. Основы технологии приготовления пищи. -М.: Экономика, 1997. -310с.
7. Справочник технолога предприятий общественного питания. –М.: Колос, 1999. -358с.
8. Тимощук І.І. Загальна технологія м’яса і м’ясопродуктів. –К.: Урожай, 1992.
Інші роботи цього напряму