Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   35 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Поняття, види статистичної звітності в правоохоронних органах   (ID роботи: 2577)

Напрям: Статистика
Предмет: Правова статистика
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 18
Рік захисту: 2010
Мова: Українськa
План
Вступ
1. Поняття, цілі та завдання державної статистичної звітності
2. Статистична звітність у правоохоронних органах
Висновок
Список використаних джерел
Вступ
Сутність статистичної звітності в правоохоронних органах як основної форми статистичного спостереження полягає в тому, що кожний міськрайлінорган внутрішніх справ, територіальні органи прокуратури, Служби безпеки, юстиції тощо за єдиними формами, затвердженими Державним комітетом статистики України, в установленому законом порядку представляють вищестоящому органу відповідні дані.
Статистична звітність включає низку різних статистичних показників, за допомогою яких забезпечується оперативний контроль за розвитком соціально-економічних процесів та оперативне керівництво відповідною діяльністю. Ця
Висновок
Таким чином, статистична звітність відображає в деталізованому вигляді окремі складові частини виробничих процесів. Вона характеризується масовістю індивідуальних показників, що охоплюють виробничу діяльність формувань. Відмінність між статистичною і фінансовою звітністю зумовлюється тим, що статистична звітність охоплює, як правило, не увесь виробничий цикл, а його складові частини. Тому вона є більш детальною, а це, у свою чергу, зумовлює більшу кількість різноманітних форм статистичної звітності. Оскільки вона подає інформацію про окремі процеси виробничого циклу продукції, то узагальнюючий
Література
1. Вступ до інформаційної культури та інформаційного права. – Ужгород: ІВА, 2003.
2. Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах інформатизації: організаційно-правові питання теорії і практики. – К.: НАДПСУ, 2002.
3. Інформатизація управління соціальними системами: організаційно-правові питання теорії і практики. – К.: МАУП, 2003.
4. Е-майбутнє та інформаційне право – К.: НДЦПІ АПрН України, 2006.
5. Правова інформатика: системна інформатизація законотворчої, правозастосовної, правоохоронної, судочинної та правоосвітньої діяльності в Україні. – Ужгород: НДЦПІ АПрН України, 2003.
6. Правова інформатика: Підручник. – К.: Парлам. вид-во, 2004.
7. Організація правової роботи в органах державної податкової служби України: теорія, методологія, практика: Монографія. – Ірпінь: НАДПСУ, 2004.
8. Основи інформаційного права України. – К.: Знання, 2004.
9. Фролова О. Організаційно-правові проблеми інформаційно-методичного забезпечення управління в органах внутрішніх справ // Підприємництво, господарство і право. – 2002. – № 1. – С. 79–80.
10. Збірник задач / С.Б. Вакарчук, С.І. Жир, О.Б. Маргаритіна, Н.Г. Навроцька; За ред. Н.Г. Навроцької. - К.: Знання, 2007 - 479 с.
Інші роботи цього напряму