Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   61 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Політична партія УНА-УНСО   (ID роботи: 1182)

Напрям: Гуманітарні предмети
Предмет: Політологія
Тип роботи: Реферат
Кількість сторінок: 15
Рік захисту: 2011
Мова: Українськa
План
1. Історія створення Української Національної Асамблеї
2. Що таке УНА-УНСО
3. УНА-УНАСО – значний фактор в український політиці

Список використаної літератури
Вступ
Період кінця 1982 - початку 1983р., відзначений парадом планет, народив в людях надзвичайно могутній революційний запал, якого не було вже давно. Поєднання Сатурна з Ураном в 1987р. потягло за собою можливість створення нової філософської бази достатньої широти та соціального виходу. З`єднанням Сатурна з Ураном був відзначений також 1917р. та 1953 - рік смерті Сталіна. Цей аспект великої глибини та сили відіграв важливу роль у політичному житті СРСР та зокрема України. Розташування Урану в Стрільці з 1982р. по 1988р. дозволило відверто протестувати проти застарілих традицій. Стихійно стала організовуватись велика кількість партій, які пропонували свої програми нового політичного курсу. Від більшості з них до 1996р. залишились тільки туманні згадки. І лише декілька: РУХ, УНА-УНСО, КУН продовжили свою боротьбу і діяльність на політичній арені України.
3-4 листопада 1990 р. в місті Києві відбувся установчий з'їзд нової організації — Української Націоналістичної Спілки (УНС).
Вже за два місяці члени організації вступили в перший бій. 11 січня 1991 р. загону УНС, було довірено зі зброєю в руках, нести службу по охороні литовського парламенту.
Організація, яка відома сьогодні в широких колах народу під назвою УНА-УНСО, була створена 30 червня 1990 року в Києві у день річниці проголошення Самостійної України Проводом ОУН на чолі зі Степаном Бандерою.
Висновок
Чому ж УНА-УНСО, маючи такий величезний потенціал, у 1997р. досі не біля державного керма? Здавалось би, вона створена самою Долею, щоб допомогти Україні скинути віковий тягар сну і рабства. Україна уосіблює характер Тільця. Вона розташована у найкращих для землеробства місцях, а в будь-якому регіоні, країна - Тілець це передусім країна землеробства. Риси Тільця притаманні будь-якій країні із стабільною економікою та пасивним політичним курсом.
Після проголошення Незалежності до влади прийшло покоління 1947-48р., яке байдуже ставиться до нових ідей і не може змінювати життя країни, керуючись вимогами невпинного часу. У 1947-48рр. Уран був розташований у знаку Рака. Ці роки характеризувались провалом у творчості, звуженням перспектив в цілому. Але, як кажуть "нові часи - нові люди". Незважаючи на те, хочемо ми того чи ні, але час невблаганно рухається вперед і ера Риб завершується. Увійти в еру Водолія могутньою державою, відкрити нову, досі небачену за розмахом сторінку своєї історії ("Від Сяну до Сяну") Україна зможе тільки на чолі з УНА-УНСО. Ця партія стала провісником ери Водолія на цьому терені, тим самим отримавши карт-бланш на подальше панування, яким би дикунством це не здавалось. "Те, що наприкінці шеренги стоїть фланговий, для багатьох є диким і новим" (К.Прутков). УНА-УНСО приречена на перемогу. "Ми переможемо, бо ми перемоці" (Цитатник "Екзистанта")
УНА-УНСО видає часописи “Замкова гора”, “Українські обрії”, “Голос нації”, “Черкаська зона”, “Наша Справа” та теоретичний журнал “Націоналіст”.
Література
1. Майборода С.О. – “Політичний простір України” – Вітчизна - №1-2 – 1998р.
2. Примуш М. Політичні партії поміж сціллою бюрократії та харібдою популізму // Віче. - 2006. - № 1 - 2. - С. 26 - 28.
3. Програмові засади Молодіжного Конгресу українських націоналістів //Визвольний шлях. – 1998. – Кн. 8. – с. 923-926.
Інші роботи цього напряму
Політичні партії України
Політологічний практикум
Політичний дискурс боротьби з корупцією в сучасній Україні
Політологія як наука про політику
Особливості політичих систем України: історія та сучасність
Версальско-Вашингтонская система международных отношений
ЯКА ВЛАДА ПОТРІБНА УКРАЇН
Політична система суспільства
Політична влада
Предмет, система, методи політології
Політологія шпори
Політична культура
1. Становлення політології як науки і навчальної дисципліни. 2. Конституційні засади сучасної політичної системи України. 3. Принцип поділу влади, його необхідність і механізм реалізації.
Правове становище та роль держави в політичній системі суспільства
Політичний розвиток
Народна ініціатива
Референдум, демократія та плебісцит в Україні та Зарубіжних країнах
Політичні ідеї раннього Християнства
Зовнішня політика України
Середньовічна політична думка
Іміджева політика з використанням конфліктних технологій
Типологія політичних систем
Основи теорії політичної системи суспільства
Основні елементи політичної культури: ЄС та Україна