*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   150 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Основи готельного менеджменту на прикладі готельно - ресторанного комплексу Лангер (м. Мукачево, Закарпатська область.)   (ID роботи: 8792)

Напрям: Менеджмент
Предмет: Менеджмент
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 34
Рік захисту: 2020
ВУЗ: Мукачівський Державний Аграрний Коледж (ВП НУБІП Мукачівський аграрний коледж)
Мова: Українськa
План
Вступ
Розділ І. Теоретичні засади розвитку готельного менеджменту
1.1. Історія розвитку готельної справи та типи сучасних готелів
1.2. Організаційна структура управління готелем
1.3. Система менеджменту готелю та функції його окремих підрозділів
Розділ ІІ. Менеджмент - невід'ємна складова в управлінні сучасним готельно-ресторанним комплексом
2.1. Характеристика та форми організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Лангер»
2.2. Аналіз та специфіка управлінської науки в готельно-ресторанному комплексі «Лангер»
Висновки та пропозиції
Список використаних джерел
Інші роботи цього напряму
Проектування системи менеджменту на підприємстві» (на матеріалах «Модерн-експо»)
Sustainability orientation in marketing mix of cosmetics companies on the example Ziaja, Yves Rocher
Менеджмент контрольна
Повноваження, їх види та процес делегування. Запорука ефективного розвитку підприємства
Конфлікти та стреси
Теоретичні основи і психологія розробки управлінських рішень
1. Нетарифне регулювання ЗЕД в Україні 2. Митна вартість товару, методи її визначення
Менеджмент контрольна
Сучасна організація як керована система
Відповіді на питання з дисципліни "Менеджмент"
Процес управління та його основні стадії
Класична модель управління рішень
Проблеми процесу підготовки управлінських рішень та шляхи їх вирішення
Бюджетний менеджмент
Створення іміджу товару та його позиціювання
Сутність та природа організаційного розвитку
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Японська система менеджменту
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
практичне завдання
Людський фактор
Нові технології управління персоналом на підприємстві
Менеджмент контрольна
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Роль і місце стратегічного управління в організації
Технологія управління
Управління збутовою діяльністю на підприємстві
Японська система менеджменту
Роль менеджменту в кар’єрі та житті
Контрольна з менеджменту
Контроль як необхідний атрибут менеджменту
Праця менеджера
Стратегічні групи конкурентів
Управління фінансовими ресурсами СГП
Прийняття рішень в процесі виконання функцій управління організацію
Аналіз інформаційних систем управління на підприємстві (ЗАТ “Кераммаш”)
Аналіз процесу розвитку організаційних структур підприємств
Подіуми для працівників
Управління змінами на підприємстві
Публічне управління в контексті інституціональної теорії
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Лізингові операції в комерційній діяльності
Менеджмент (Варіант 14)
Ділове спілкування як інструмент професійної діяльності менеджера
Управління персоналом в організації
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Порівняння японської та американської моделей управління
Концепція мотивації через потреби, огляд практичного застосування
Контрольна робота з менеджменту
Сучасні теорії менеджменту та їх характеристика