Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   40 грн.
ЦЕНА:   92 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Організація і форми митного контролю   (ID работы: 483)

Направление: Право
Предмет: Таможенное право
Тип работы: Реферат
Число страниц: 17
Год защиты: 2008
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
1. Організаційні питання здійснення митного контролю
2. Форми митного контролю
Висновок
Література
Введение
Діяльність митних органів України пов'язана із здійсненням митно¬го контролю та митного оформлення товарів, речей, валюти, цінностей, транспортних засобів, які переміщуються через митний кордон України.
Митне оформлення та митний контроль здійснюються особовим складом підрозділів регіональних митниць, митниць, і є його повсяк¬денною роботою. Як і будь-яка діяльність, робота з виконання мит¬ного контролю та митного оформлення потребує належної органі¬зації. Тобто всі операції, які здійснюються в процесі митного оформ¬лення та контролю, мають бути належним чином упорядковані та відображені в нормативних актах (документах), технологічних схе¬мах, порядках, що визначають правову основу та послідовність дій співробітників митниці. Така робота проводиться в митних органах України Управлінням організації митного контролю Держмитслужби України та відділами організації митного контролю регіональних митниць. У митницях функція з організації митного контролю по¬кладається на одного із заступників начальника митниці або на один чи
Заключение
Митному контролю підлягають усі товари і транспортні засоби, що переміщуються через митний кордон України.
Митний контроль передбачає проведення митними органами мінімуму митних процедур, необхідних для забезпечення додержання законодавства України з питань митної справи. Обсяг таких процедур та порядок їх застосування визначаються відповідно до цього Кодексу, інших нормативно-правових актів, а також міжнародних договорів України, укладених в установленому законом порядку.
Митний контроль товарів, транспортних засобів перевізників у пунктах пропуску через державний кордон України здійснюється цілодобово відповідно до типових технологічних схем пропуску через державний кордон України автомобільних, водних, залізничних та повітряних транспортних засобів перевізників, що затверджуються Кабінетом Міністрів України.
Технологія здійснення окремого митного контрольного заходу, операції або комплексу контрольних дій знаходить своє відображення в конкретних формах.
Литература
1. Митний кодекс України. — К.: Юрінком, 2001.
2. Закон України “Про єдиний митний тариф” // ВВР України. — 1992. — № 19.
3. Про затвердження Інструкції про порядок контролю митними органами за утриманням під час митного оформлення товарів, ввезених, пересланих на митну територію України, та перерахуванням в бюджет ПДВ: Наказ ДМСУ від 09.06.99 № 346.
4. Про затвердження порядку ввозу, пересилки громадянами предметів (товарів) в Україну, зі змінами: Постанова КМУ від 27.08.96 № 1010.
5. Про затвердження порядку ввозу, пересилки громадянами предметів (товарів) в Україну, Постанова КМУ від 03.07.98 № 1007.
6. Про затвердження Інструкції про порядок заповнення ДМД: Наказ ДМСУ № 307.
7. Основы таможенного дела / Под ред. С. С. Терещенко, 2000.
8. Сандровский К. К. Таможенное право в Украине: национальное и международное. — К., 2000.
9. Основи митної справи: Навч. посіб. / За ред. П.В. Пашка. — 2-ге вид., перероб. і доп. — К.: Т-во "Знання", КОО, 2002.
Другие работы этого направления