*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   150 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Основи готельного менеджменту на прикладі готельно - ресторанного комплексу Лангер (м. Мукачево, Закарпатська область.)   (ID роботи: 8792)

Напрям: Менеджмент
Предмет: Менеджмент
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 34
Рік захисту: 2020
ВУЗ: Мукачівський Державний Аграрний Коледж (ВП НУБІП Мукачівський аграрний коледж)
Мова: Українськa
План
Вступ
Розділ І. Теоретичні засади розвитку готельного менеджменту
1.1. Історія розвитку готельної справи та типи сучасних готелів
1.2. Організаційна структура управління готелем
1.3. Система менеджменту готелю та функції його окремих підрозділів
Розділ ІІ. Менеджмент - невід'ємна складова в управлінні сучасним готельно-ресторанним комплексом
2.1. Характеристика та форми організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Лангер»
2.2. Аналіз та специфіка управлінської науки в готельно-ресторанному комплексі «Лангер»
Висновки та пропозиції
Список використаних джерел
Інші роботи цього напряму
Управління фінансовими ресурсами СГП
Лізингові операції в комерційній діяльності
Менеджмент контрольна
Менеджмент контрольна
Подіуми для працівників
Відповіді на питання з дисципліни "Менеджмент"
Стратегічні групи конкурентів
Управління персоналом в організації
Повноваження, їх види та процес делегування. Запорука ефективного розвитку підприємства
Контрольна робота з менеджменту
Ділове спілкування як інструмент професійної діяльності менеджера
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Теоретичні основи і психологія розробки управлінських рішень
Проблеми процесу підготовки управлінських рішень та шляхи їх вирішення
Бюджетний менеджмент
Сутність та природа організаційного розвитку
Японська система менеджменту
Менеджмент контрольна
Нові технології управління персоналом на підприємстві
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Концепція мотивації через потреби, огляд практичного застосування
Sustainability orientation in marketing mix of cosmetics companies on the example Ziaja, Yves Rocher
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Конфлікти та стреси
Роль і місце стратегічного управління в організації
Управління збутовою діяльністю на підприємстві
Створення іміджу товару та його позиціювання
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Публічне управління в контексті інституціональної теорії
Людський фактор
Технологія управління
Праця менеджера
Контрольна з менеджменту
Проектування системи менеджменту на підприємстві» (на матеріалах «Модерн-експо»)
Процес управління та його основні стадії
Аналіз процесу розвитку організаційних структур підприємств
Порівняння японської та американської моделей управління
практичне завдання
Контроль як необхідний атрибут менеджменту
Сучасна організація як керована система
Управління змінами на підприємстві
Сучасні теорії менеджменту та їх характеристика
Контрольна робота з дисципліни "Менеджмент"
Менеджмент (Варіант 14)
Прийняття рішень в процесі виконання функцій управління організацію
Роль менеджменту в кар’єрі та житті
Класична модель управління рішень
Японська система менеджменту
Аналіз інформаційних систем управління на підприємстві (ЗАТ “Кераммаш”)
1. Нетарифне регулювання ЗЕД в Україні 2. Митна вартість товару, методи її визначення