ЦІНА:
80 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Правила подавання вино-горілчаних напоїв (ID роботи: 5606) |
Напрям: | Готельно-ресторанний бізнес |
Предмет: | Ресторанний і готельний бізнес |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 32 |
Рік захисту: | 2012 |
Мова: | Українськa |
План
Вступ
Розділ 1. Правила подавання вино-горілчаних напоїв. Рекомендація горілки
1.1. Історія горілки
1.2. Рекомендації щодо вибору горілки
1.3. Виготовлення коктейлю
1.4. Історія вина
1.5. Як же вибрати вино за смаком, і про що говорять різні скорочення на етикетці пляшки
1.6. Поєднання вина і страв. Загальні рекомендації
Розділ 2. Організація робочого місця бармена при приготуванні десертних страв з утворенням желе
2.1. Організація робочого місця бармена
2.2. Приготування желе (драглів
Висновки
Список використаної літератури
Розділ 1. Правила подавання вино-горілчаних напоїв. Рекомендація горілки
1.1. Історія горілки
1.2. Рекомендації щодо вибору горілки
1.3. Виготовлення коктейлю
1.4. Історія вина
1.5. Як же вибрати вино за смаком, і про що говорять різні скорочення на етикетці пляшки
1.6. Поєднання вина і страв. Загальні рекомендації
Розділ 2. Організація робочого місця бармена при приготуванні десертних страв з утворенням желе
2.1. Організація робочого місця бармена
2.2. Приготування желе (драглів
Висновки
Список використаної літератури
Література
1. Барановский В.А. Организация обслуживания на предприятиях общественного питания / Серия «Учебники, учебные пособия». - Ростов-на-Дону: «Феникс», 2004. - 352 с.
2. Завадинська О.Ю., Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200 с.
3. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. – Минск: ООО «Новое знание», 2002. – 368 с.
4. Фурс И.Н. Технология производства продукции общественного питания: Учеб. пособие / И.Н. Фуре. - Мн.: Новое знание, 2002. - 799 с.
5. Електронний ресурс - http://www.drinking.ru
6. Шатун Л.Г. Технология приготовления пищи: Учебник. – М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К », 2004. – 480 с.
7. Род Филипс История вина.- М.: «ЭКСМО», 2004.- 415 с.
8. Крымская, Б. А. Справочник официанта [Текст] : монография / Б. А. Крымская, В. В . Балашов. - М. : Экономика, 1986. - 191 с.
9. Браун Г., Хаппер К. Настольная книга официанта. Ростов-на-Дону: "Феникс", 2001. - 320 с.
10. Усов В.В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания. Учебник. - М.: Издательский центр «Академия», 2003. – 416 с.
11. X. Ридель. Бары и рестораны. Техника обслуживания. - Ростов-на-Дону: «Феникс», 2002. - 352 с.
2. Завадинська О.Ю., Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200 с.
3. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. – Минск: ООО «Новое знание», 2002. – 368 с.
4. Фурс И.Н. Технология производства продукции общественного питания: Учеб. пособие / И.Н. Фуре. - Мн.: Новое знание, 2002. - 799 с.
5. Електронний ресурс - http://www.drinking.ru
6. Шатун Л.Г. Технология приготовления пищи: Учебник. – М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К », 2004. – 480 с.
7. Род Филипс История вина.- М.: «ЭКСМО», 2004.- 415 с.
8. Крымская, Б. А. Справочник официанта [Текст] : монография / Б. А. Крымская, В. В . Балашов. - М. : Экономика, 1986. - 191 с.
9. Браун Г., Хаппер К. Настольная книга официанта. Ростов-на-Дону: "Феникс", 2001. - 320 с.
10. Усов В.В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания. Учебник. - М.: Издательский центр «Академия», 2003. – 416 с.
11. X. Ридель. Бары и рестораны. Техника обслуживания. - Ростов-на-Дону: «Феникс», 2002. - 352 с.
Інші роботи цього напряму