*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   150 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Зелений туризм в Хмельницькій області   (ID роботи: 7972)

Напрям: Туризм
Предмет: Туризм і туристичний бізнес
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 50
Рік захисту: 2017
ВУЗ: Хмельницький інститут Міжрегіональної Академії управління персоналом (ХІ МАУП)
Мова: Українськa
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ
1.1. Сутність зеленого туризму та його місце в загальній класифікації туризму
1.2. Тенденції розвитку зеленого туризму в Україні
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВПРОВАДЖЕННЯ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
2.1. Характеристика ресурсного потенціалу Хмельницької області для розвитку зеленого туризму
2.2. Загальна характеристика туристичного підприємства
РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ НОВОГО МАРШРУТУ ІЗ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
3.1. Обґрунтування нового зеленого туру Хмельницькій області
3.2. Технологія формування нового туру
3.3. Розробка заходів по реалізації нового туру
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму
Технологія надання туристичних послуг на прикладі “Стопхай-Тур”
Специфіка формування туристичної інфраструктури
Місце авіаційних перевезень у туристсько-рекреаційній діяльності. Теоретичний та практичний аспекти
Сучасні технології франчайзингу в туристичному бізнесі
Технологія надання туристичних послуг на прикладі туристичної фірми "ГАМАЛІЯ"
The impact of the game of football in Tourism
Технологія надання туристичних послуг на прикладі ТОВ “Карабейніков”
Виставковий маркетинг в діяльності туристичної фірми (на прикладі туристичної фірми)
Технологія створення туристичного продукту , розробка програми перебування туристів та дотримання туристичних формальностей
Особливості організації турів вихідного на прикладі туристичного агентства “Медіаінфортур”
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОСЛУГ на прикладі: туристського підприємства „Тур-експрес ЛТД”, готелю „Імпреса”, ресторану „Walter’s”
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОСЛУГ на прикладі: туристського підприємства „T.REX”, готелю „Пролісок”, ресторану „Ярославів двір”
Вплив рекреаційної діяльності на екологічну ситуацію Рівненської області
Формування збутової мережі міжнародного туристичного оператора в середовищі Інтернет
Моделі професійної підготовки та можливість менеджерів індустрії туризму
ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНІ РЕСУРСИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ
Стан та основні напрямки поліпшення якості надаваємих послуг туристичного комплексу “Хрещатик”
Сучасні технології франчайзингу в туристичному бізнес
Рекреаційне природокористування Вінницької області
Організація роботи служб, що забезпечують замкнутий технологічний цикл обслуговування туристів
Реклама в туризмі
Стан і перспективи розвитку готельного господарства України
Туристичні ресурси Сінгапуру
Туризм в Україні і його складові
Туристично-рекреаційний потенціал Закарпатської області
Звіт
Організація роботи з постачальниками матеріально-технічних ресурсів ресторану "Женева"