ЦЕНА:
200 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
460 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Технології операційної діяльності суб’єкту готельного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Чудодієво" (ID работы: 9904) |
Направление: | Гостиннично-ресторанный бизнес |
Предмет: | Технология гостиничного хозяйства |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 54 |
Год защиты: | 2023 |
ВУЗ: | Державний торговельно-економічний університет |
Язык: | Украинский |
Содержание
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ДІАГНОСТИКА СЕРВІСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
1.1. Оцінка технологій операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
1.2. Моніторинг факторів впливу на технології операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
2.1. Організаційні форми операційних процесів готельно-ресторанного комплексу
2.2 Впровадження інноваційних операційних технологій у готельно-ресторанному комплексу «Чудодієво»
ВИСНОВКИ
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
РОЗДІЛ 1. ДІАГНОСТИКА СЕРВІСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
1.1. Оцінка технологій операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
1.2. Моніторинг факторів впливу на технології операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
2.1. Організаційні форми операційних процесів готельно-ресторанного комплексу
2.2 Впровадження інноваційних операційних технологій у готельно-ресторанному комплексу «Чудодієво»
ВИСНОВКИ
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления