ЦІНА:
200 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Технології операційної діяльності суб’єкту готельного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Чудодієво" (ID роботи: 9904) |
Напрям: | Готельно-ресторанний бізнес |
Предмет: | Технологія готельного господарства |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 54 |
Рік захисту: | 2023 |
ВУЗ: | Державний торговельно-економічний університет |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ДІАГНОСТИКА СЕРВІСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
1.1. Оцінка технологій операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
1.2. Моніторинг факторів впливу на технології операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
2.1. Організаційні форми операційних процесів готельно-ресторанного комплексу
2.2 Впровадження інноваційних операційних технологій у готельно-ресторанному комплексу «Чудодієво»
ВИСНОВКИ
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
РОЗДІЛ 1. ДІАГНОСТИКА СЕРВІСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
1.1. Оцінка технологій операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
1.2. Моніторинг факторів впливу на технології операційної діяльності готельно-ресторанного комплексу
РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ «ЧУДОДІЄВО», М. ЖИТОМИР
2.1. Організаційні форми операційних процесів готельно-ресторанного комплексу
2.2 Впровадження інноваційних операційних технологій у готельно-ресторанному комплексу «Чудодієво»
ВИСНОВКИ
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму