ЦЕНА:
200 грн.
|
||
ЦЕНА:
459 руб.
|
||
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Облік сировини та покупних товарів на підприємствах ресторанного господарства. (ID работы: 7751) |
Направление: | Учет и аудит |
Предмет: | Финансовый учет |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 53 |
Год защиты: | 2017 |
ВУЗ: | Харьковский торгово-экономический институт КНТЭУ (ХТЭИ КНТЭУ) |
Курс: | 3 |
Язык: | Украинский |
Содержание
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Запаси як облікова категорія
1.2 Нормативне регулювання організації бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного господарства
1.3 Система організації постачання в під¬приємствах ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2 СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ «Дача горца»
2.1. Загальна характеристика та організація бухгалтерського обліку в ресторані «Дача горца»
2.2.Організація аналітичного та синтетичного обліку сировини та покупних товарів в ресторані
2.3. Первинний облік сировини та покупних товарів в ресторані
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ
3.1.Особливості бухгалтерського обліку сировини та покупних товарів в умовах використання комп’ютерної техніки
3.2 Удосконалення організації обліку сировини та покупних товарів в ресторані
3.3 Удосконалення проведення інвентаризації запасів в ресторані
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Запаси як облікова категорія
1.2 Нормативне регулювання організації бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного господарства
1.3 Система організації постачання в під¬приємствах ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2 СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ «Дача горца»
2.1. Загальна характеристика та організація бухгалтерського обліку в ресторані «Дача горца»
2.2.Організація аналітичного та синтетичного обліку сировини та покупних товарів в ресторані
2.3. Первинний облік сировини та покупних товарів в ресторані
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ
3.1.Особливості бухгалтерського обліку сировини та покупних товарів в умовах використання комп’ютерної техніки
3.2 Удосконалення організації обліку сировини та покупних товарів в ресторані
3.3 Удосконалення проведення інвентаризації запасів в ресторані
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления