ЦІНА:
200 грн.
|
||
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Облік сировини та покупних товарів на підприємствах ресторанного господарства. (ID роботи: 7751) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Фінансовий облік |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 53 |
Рік захисту: | 2017 |
ВУЗ: | Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ (ХТЕІ КНТЕУ) |
Курс: | 3 |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Запаси як облікова категорія
1.2 Нормативне регулювання організації бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного господарства
1.3 Система організації постачання в під¬приємствах ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2 СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ «Дача горца»
2.1. Загальна характеристика та організація бухгалтерського обліку в ресторані «Дача горца»
2.2.Організація аналітичного та синтетичного обліку сировини та покупних товарів в ресторані
2.3. Первинний облік сировини та покупних товарів в ресторані
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ
3.1.Особливості бухгалтерського обліку сировини та покупних товарів в умовах використання комп’ютерної техніки
3.2 Удосконалення організації обліку сировини та покупних товарів в ресторані
3.3 Удосконалення проведення інвентаризації запасів в ресторані
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Запаси як облікова категорія
1.2 Нормативне регулювання організації бухгалтерського обліку на підприємствах ресторанного господарства
1.3 Система організації постачання в під¬приємствах ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2 СТАН ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ «Дача горца»
2.1. Загальна характеристика та організація бухгалтерського обліку в ресторані «Дача горца»
2.2.Організація аналітичного та синтетичного обліку сировини та покупних товарів в ресторані
2.3. Первинний облік сировини та покупних товарів в ресторані
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ОБЛІКУ СИРОВИНИ ТА ПОКУПНИХ ТОВАРІВ В РЕСТОРАНІ
3.1.Особливості бухгалтерського обліку сировини та покупних товарів в умовах використання комп’ютерної техніки
3.2 Удосконалення організації обліку сировини та покупних товарів в ресторані
3.3 Удосконалення проведення інвентаризації запасів в ресторані
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму