Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   400 грн.
ЦЕНА:   920 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ (ЗА МАТЕРІАЛАМИ ПІЦЕРІЇ "SCORINI", М. СТРИЙ)   (ID работы: 9660)

Направление: Точные и технические науки
Предмет: Пищевые технологии
Тип работы: Дипломная работа
Число страниц: 96
Год защиты: 2022
ВУЗ: Львівський інститут економіки і туризму (ЛІЕТ)
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
Розділ 1. Інноваційні підходи до вдосконалення технологій м’ясних страв підвищеної біологічної цінності
1.1. Інноваційні технології приготування м’ясних страв підвищеної біологічної цінності
1.2. Порівняльний аналіз шляхів удосконалення технологій м’ясних страв із використанням прикладних інноваційних технологій
1.3. Функціональна роль сировини, що використовується при приготуванні м’ясних страв підвищеної біологічної цінності
Висновки до розділу 1
Розділ 2. Аналіз виробничої та фінансово-господарської діяльності піцерії "SCORINI", М. СТРИЙ
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства
2.2. Оцінка фінансово-господарської діяльності піцерії "SCORINI", М. СТРИЙ
2.3. Методика оцінки органолептичних показників якості страв
Висновки до розділу 2
Розділ 3. Аналіз ефективності та доцільності розширення асортименту м’ясних страв підвищеної біологічної цінності в піцерії "SCORINI", М. СТРИЙ
3.1. Концептуальні підходи до використання інноваційних харчових технологій при приготуванні м’ясних страв
3.2. Дослідження харчової та біологічної цінності розроблених страв
3.3. Обґрунтування економічної доцільності впровадження розроблених м’ясних страв підвищеної біологічної цінності
Висновок до розділу 3
Висновки
Список використаних джерел
Додатки