ЦІНА:
300 грн.
|
||
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Аналіз наявності і ефективності використання нематеріальних активів на підприємствах харчової промисловості на прикладі ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» (ID роботи: 7880) |
Напрям: | Економіка |
Предмет: | Аналіз господарської діяльності |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 30 |
Рік захисту: | 2017 |
ВУЗ: | Національний Університет Харчових Технологій (НУХТ) |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА ТА АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
РОЗДІЛ 2. МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ
2.1. Сутність, класифікація нематеріальних активів
2.2. Нематеріальні активи як об’єкт економічного аналізу
РОЗДІЛ 3. АНАЛІТИЧНІ РОЗРАХУНКИ НА МАТЕРІАЛАХ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» З АНАЛІЗУ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
РОЗДІЛ 1. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА ТА АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
РОЗДІЛ 2. МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ
2.1. Сутність, класифікація нематеріальних активів
2.2. Нематеріальні активи як об’єкт економічного аналізу
РОЗДІЛ 3. АНАЛІТИЧНІ РОЗРАХУНКИ НА МАТЕРІАЛАХ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» З АНАЛІЗУ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Додаткова iнформацiя
33 сторінки+баланс
Інші роботи цього напряму