*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   600 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Аналіз собівартості продукції за статтями калькуляції   (ID роботи: 7861)

Напрям: Економіка
Предмет: Аналіз господарської діяльності
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 63
Рік захисту: 2017
ВУЗ: Національний Університет Харчових Технологій (НУХТ)
Мова: Українськa
План
ВСТУП
1 ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ПІДПРИЄМСТВА
1. 1 Економічна суть та класифікація витрат підприємства
1.2 Фактори впливу на собівартість продукції підприємства.
1.3 Вибір та обґрунтування показників ефективності управління резервами зниження собівартості продукції.
1.4 Методика аналізу ефективності управління витратами підприємства
2 АНАЛІЗ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА
2.1 Характеристика підприємства та аналіз основних техніко-економічних показників підприємства
2.2 Калькулювання собівартості конкретного виду продукції
2.2 Джерела фінансування витрат (за видами)
2.3 Аналіз динаміки та структури витрат (за видами)
2.4 Факторний аналіз витрат (за видами)
2.5 Аналіз впливу витрат на формування фінансового результату підприємства (точка беззбитковості)
3 УДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1 Напрями підвищення ефективності витрат
3.2 Шляхи та резерви зниження витрат підприємства
ВИСНОВКИ
ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ НА ДЖЕРЕЛА
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму
Аналіз доходів і витрат операційної діяльності на підприємствах харчової промисловості
Перспективи розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств Надвірнянського району
Задачі з дисципліни "Аналіз господарської діяльності" (Варіант 5)
Аналіз та шляхи систематизації кредиторської заборгованості підприємства на прикладі ПП «АГРОМАКСТРЕЙД»
Аналіз фінансового стану підприємства харчової промисловості на прикладі ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД»
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз підприємства"
Аналіз господарської діяльності задача
Особливості економічного аналізу діяльності торгівельних підприємств і організацій на прикладі ПАТ «Укрбуд матеріали»
Задачі з дисципліни "Аналіз господарської діяльності" (Варіант 6)
Аналіз основних засобів на прикладі ПАТ "Базис"
Аналіз виробництва і реалізації продукції промислових підприємств на прикладі ТОВ "Гербор-Холдинг"
Аналіз наявності і ефективності використання нематеріальних активів на підприємствах харчової промисловості на прикладі ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
ТРУДОВІ РЕСУРСИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ
Задачі з дисципліни "Аналіз господарської діяльності" (Варіант 3)
Аналіз ефективності використання основних засобів на підприємстві харчової промисловості
Напрями аналізу господарської діяльності бюджетних установ та організацій на прикладі Центральної районної поліклініки Покровського району у місті Київ
Аналіз кредиторської заборгованості підприємства