ЦІНА:
150 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Система методів управління на підприємстві та шляхи їх вдосконалення (ID роботи: 8806) |
Напрям: | Готельно-ресторанний бізнес |
Предмет: | Менеджмент готельно-ресторанного господарства |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 43 |
Рік захисту: | 2020 |
ВУЗ: | Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
1.1. Зміст та функції управління на підприємстві
1.2. Методи управління на підприємстві
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ГРИЛЬ-БАРУ«AMERICANBAR&GRILL»
2.1. Організаційно-економічна характеристика
2.2. Оцінка системи методів управління на підприємстві
2.3.Аналіз факторів впливу на управління на підприємстві
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1. Оцінка можливостей покращення управління у гриль-барі «AmericanBar&Grill»
3.2. Заходи щодо вдосконалення методів управління у гриль-барі «AmericanBar&Grill»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
1.1. Зміст та функції управління на підприємстві
1.2. Методи управління на підприємстві
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ГРИЛЬ-БАРУ«AMERICANBAR&GRILL»
2.1. Організаційно-економічна характеристика
2.2. Оцінка системи методів управління на підприємстві
2.3.Аналіз факторів впливу на управління на підприємстві
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1. Оцінка можливостей покращення управління у гриль-барі «AmericanBar&Grill»
3.2. Заходи щодо вдосконалення методів управління у гриль-барі «AmericanBar&Grill»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ