*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   150 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Система методів управління на підприємстві та шляхи їх вдосконалення   (ID роботи: 8806)

Напрям: Готельно-ресторанний бізнес
Предмет: Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 43
Рік захисту: 2020
ВУЗ: Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
Мова: Українськa
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
1.1. Зміст та функції управління на підприємстві
1.2. Методи управління на підприємстві
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ГРИЛЬ-БАРУ«AMERICANBAR&GRILL»
2.1. Організаційно-економічна характеристика
2.2. Оцінка системи методів управління на підприємстві
2.3.Аналіз факторів впливу на управління на підприємстві
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1. Оцінка можливостей покращення управління у гриль-барі «AmericanBar&Grill»
3.2. Заходи щодо вдосконалення методів управління у гриль-барі «AmericanBar&Grill»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ