ЦІНА:
200 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Курсова робота на тему "Проблеми організації управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості" (ID роботи: 8460) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Управлінський облік |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 41 |
Рік захисту: | 2019 |
ВУЗ: | Національний Університет Харчових Технологій (НУХТ) |
Курс: | 4 |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ
1.1. Сутність управлінського обліку та етапи його розвитку
1.2. Управлінський, фінансовий та податковий облік, їх взаємозв’язок
1.3. Нормативно-інформаційне забезпечення ведення управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості
2. АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Підводячи підсумок оцінки ліквідності, ділової активності та рентабельності діяльності ПП «Агромакстрейд» можна зробити висновок, що ситуація є стабільною, і підприємство має нормальну фінансову стійкість.
3. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
3.1. Принципи побудови управлінського (внутрішньогосподарського) обліку на підприємствах харчової промисловості
3.2. Загальні принципи синтетичного та аналітичного обліку витрат на підприємстві
3.3. Методика калькулювання фактичної собівартості продукції (робіт та послуг)
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ
1.1. Сутність управлінського обліку та етапи його розвитку
1.2. Управлінський, фінансовий та податковий облік, їх взаємозв’язок
1.3. Нормативно-інформаційне забезпечення ведення управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості
2. АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Підводячи підсумок оцінки ліквідності, ділової активності та рентабельності діяльності ПП «Агромакстрейд» можна зробити висновок, що ситуація є стабільною, і підприємство має нормальну фінансову стійкість.
3. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
3.1. Принципи побудови управлінського (внутрішньогосподарського) обліку на підприємствах харчової промисловості
3.2. Загальні принципи синтетичного та аналітичного обліку витрат на підприємстві
3.3. Методика калькулювання фактичної собівартості продукції (робіт та послуг)
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Інші роботи цього напряму