ЦІНА:
80 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік в галузях народного господарства" (Варіант 9) (ID роботи: 7403) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Облік в галузях економіки |
Тип роботи: | Контрольна робота |
Кількість сторінок: | 11 |
Рік захисту: | 2016 |
Мова: | Українськa |
План
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА
1.Вимірники, що застосовуються в обліку
2.Документальне оформлення надходження продуктів і товарів на складах (коморах) підприємства ресторанного господарства
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Практичне завдання № 1
Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45). Підприємство ресторан “Браво”. Дата 18.07.20_р.
Найменування страви Риба запечена з грибами № 275 за Збірником рецептур 2000р. Націнка підприємства 115%.
Практичне завдання № 2
Завдання: Скласти прибуткові і видаткові накладні, товарний звіт № 356 за 6 липня 200_року. Підприємство ресторан „Браво”
Залишок товарів на 6 липня 20__ року:
• Товари - 30969,40грн.
• Тара - 315,00грн.
Облік ведеться за продажними цінами. Торгова націнка на складі підприємства громадського харчування - 50%. Завідуючий складом – Крилов Л.І.
Матеріали для виконання:
1. накладна ТОВ „Т.Д. ПІК” №3003318;
2. видаткова накладна № 235;
3. видаткова накладна № 236. Необхідні бланки:
• товарний звіт;
• прибуткова накладна;
• видаткова накладна.
Матеріали для виконання
ТОВ «Т.Д.ПІК»
Адреса: 02216, м.Київ, вул. Тростянецька, 6,кв.291
Р/р 2600300873044 в АКБ «Укрсоцбанк»
Код ЄДРПОУ 3160800 МФО 32012
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
1.Вимірники, що застосовуються в обліку
2.Документальне оформлення надходження продуктів і товарів на складах (коморах) підприємства ресторанного господарства
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Практичне завдання № 1
Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45). Підприємство ресторан “Браво”. Дата 18.07.20_р.
Найменування страви Риба запечена з грибами № 275 за Збірником рецептур 2000р. Націнка підприємства 115%.
Практичне завдання № 2
Завдання: Скласти прибуткові і видаткові накладні, товарний звіт № 356 за 6 липня 200_року. Підприємство ресторан „Браво”
Залишок товарів на 6 липня 20__ року:
• Товари - 30969,40грн.
• Тара - 315,00грн.
Облік ведеться за продажними цінами. Торгова націнка на складі підприємства громадського харчування - 50%. Завідуючий складом – Крилов Л.І.
Матеріали для виконання:
1. накладна ТОВ „Т.Д. ПІК” №3003318;
2. видаткова накладна № 235;
3. видаткова накладна № 236. Необхідні бланки:
• товарний звіт;
• прибуткова накладна;
• видаткова накладна.
Матеріали для виконання
ТОВ «Т.Д.ПІК»
Адреса: 02216, м.Київ, вул. Тростянецька, 6,кв.291
Р/р 2600300873044 в АКБ «Укрсоцбанк»
Код ЄДРПОУ 3160800 МФО 32012
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Інші роботи цього напряму