ЦІНА:
800 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Облік та аналіз готової продукції підприємства на прикладі ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» (ID роботи: 7377) |
Напрям: | Облік і аудит |
Предмет: | Бухгалтерський облік |
Тип роботи: | Дипломна робота |
Кількість сторінок: | 67 |
Рік захисту: | 2016 |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
1.ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
1.1.Економічна характеристика готової продукції та її класифікація
1.2.Визнання та оцінка готової продукції
2.МЕТОДИКА ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
2.1.Організаційно-економічна характеристика ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»
2.2. Первинний облік операцій з готовою продукцією та її реалізацією
2.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції на підприємстві
2.4. Методика підготовки показників форм звітностіщо відображають операції із готовою продукції на підприємстві
3.АНАЛІЗ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
3.1. Аналіз динаміки, складу і структури виробництва та реалізації готової продукції
3.2. Аналіз оборотності готової продукції
3.3. Аналіз ефективності реалізації готової продукції
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
1.ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
1.1.Економічна характеристика готової продукції та її класифікація
1.2.Визнання та оцінка готової продукції
2.МЕТОДИКА ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
2.1.Організаційно-економічна характеристика ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»
2.2. Первинний облік операцій з готовою продукцією та її реалізацією
2.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції на підприємстві
2.4. Методика підготовки показників форм звітностіщо відображають операції із готовою продукції на підприємстві
3.АНАЛІЗ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
3.1. Аналіз динаміки, складу і структури виробництва та реалізації готової продукції
3.2. Аналіз оборотності готової продукції
3.3. Аналіз ефективності реалізації готової продукції
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму