ЦІНА:
60 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Виготовлення хліба (ID роботи: 539) |
Напрям: | Точні і технічні науки |
Предмет: | Системи технологій |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 35 |
Рік захисту: | 2006 |
Мова: | Українськa |
План
1. Вступ
2. Історія виготовлення хліба
3. Асортимент та класифікація хліба
4. Харчова цінність хліба і чинники, її визначаючі
5. Способи поліпшення якості і харчової цінності хліба
6. Організація, постачання та зберігання, санітарні вимоги до транспорту і транспортування хліба
7. Підготовка продуктів і їх характеристика
8. Хлібобулочні вироби
9. Висновок
10. Список літератури
2. Історія виготовлення хліба
3. Асортимент та класифікація хліба
4. Харчова цінність хліба і чинники, її визначаючі
5. Способи поліпшення якості і харчової цінності хліба
6. Організація, постачання та зберігання, санітарні вимоги до транспорту і транспортування хліба
7. Підготовка продуктів і їх характеристика
8. Хлібобулочні вироби
9. Висновок
10. Список літератури
Вступ
Хліб є основним продуктом живлення, споживаним щоденно. За все життя чоловік з'їдає в цілому 15 тонн хліба, причому основна його частина споживається не окремо, а у згоді з іншими продуктами харчування, тобто хліб виступає як необхідна добавка майже до будь-якої їжі.
Наукові дослідження у області хлібопечення і харчової цінності хліба проводяться близько півтора століть. Серед російських учених одними з перших цими питаннями займалися професора А.П.Доброславін і
Наукові дослідження у області хлібопечення і харчової цінності хліба проводяться близько півтора століть. Серед російських учених одними з перших цими питаннями займалися професора А.П.Доброславін і
Висновок
В ув'язненні можна сказати, що якість такого продукту, як хліб, в даний час досить легко варіювати, покращувати, за допомогою всіляких добавок, концентратів і ін. Хліб, який в Україні є одним з основних продуктів харчування, дуже сильно змінився останніми роками - розширився асортимент (за рахунок зарубіжних рецептів, що ввозяться, - з'явилися цілі самостійні групи: французький, німецький, австралійський хліб, а також за рахунок вітчизняних розробок і забутих рецептів - хліб з пророщеної пшениці і т.д.). Різко зросла кількість препаратів, за допомогою яких можливо хліб з нижчих сортів муки «перетворити» у високоякісні сорти, використовуючи спеціальні улучшителі, наповнювачів і т.п.
Основний висновок зі всіх численних експериментальних даних і спостережень, накопичених в даний час, полягає у тому, що хліб з цільного зерна або з муки високих виходів володіє значно вищою харчовою цінністю,
Основний висновок зі всіх численних експериментальних даних і спостережень, накопичених в даний час, полягає у тому, що хліб з цільного зерна або з муки високих виходів володіє значно вищою харчовою цінністю,
Література
1. Основы хлебопечения. – М. 1990г.
2. И.Я.Иоффа. Техника безопасности в торговле. – М. 1992 г.
2. И.Я.Иоффа. Техника безопасности в торговле. – М. 1992 г.
Інші роботи цього напряму