*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   60 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Виготовлення хліба   (ID роботи: 539)

Напрям: Точні і технічні науки
Предмет: Системи технологій
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 35
Рік захисту: 2006
Мова: Українськa
План
1. Вступ
2. Історія виготовлення хліба
3. Асортимент та класифікація хліба
4. Харчова цінність хліба і чинники, її визначаючі
5. Способи поліпшення якості і харчової цінності хліба
6. Організація, постачання та зберігання, санітарні вимоги до транспорту і транспортування хліба
7. Підготовка продуктів і їх характеристика
8. Хлібобулочні вироби
9. Висновок
10. Список літератури
Вступ
Хліб є основним продуктом живлення, споживаним щоденно. За все життя чоловік з'їдає в цілому 15 тонн хліба, причому основна його частина споживається не окремо, а у згоді з іншими продуктами харчування, тобто хліб виступає як необхідна добавка майже до будь-якої їжі.
Наукові дослідження у області хлібопечення і харчової цінності хліба проводяться близько півтора століть. Серед російських учених одними з перших цими питаннями займалися професора А.П.Доброславін і
Висновок
В ув'язненні можна сказати, що якість такого продукту, як хліб, в даний час досить легко варіювати, покращувати, за допомогою всіляких добавок, концентратів і ін. Хліб, який в Україні є одним з основних продуктів харчування, дуже сильно змінився останніми роками - розширився асортимент (за рахунок зарубіжних рецептів, що ввозяться, - з'явилися цілі самостійні групи: французький, німецький, австралійський хліб, а також за рахунок вітчизняних розробок і забутих рецептів - хліб з пророщеної пшениці і т.д.). Різко зросла кількість препаратів, за допомогою яких можливо хліб з нижчих сортів муки «перетворити» у високоякісні сорти, використовуючи спеціальні улучшителі, наповнювачів і т.п.
Основний висновок зі всіх численних експериментальних даних і спостережень, накопичених в даний час, полягає у тому, що хліб з цільного зерна або з муки високих виходів володіє значно вищою харчовою цінністю,
Література
1. Основы хлебопечения. – М. 1990г.
2. И.Я.Иоффа. Техника безопасности в торговле. – М. 1992 г.
Інші роботи цього напряму
Системи комп'ютерно-програмних технологій
Міжнародна система одиниць фізичних величин SI та економічна ефективність застосування в технології та економіці. Барометричні технологічні процеси, їх сутність та сфери застосування (у медицині)
Покоління техніки та технологій в світовій економічній системі. Сучасний стан, особливості та тенденції розвитку біотехнологій в Україні
Пріоритетні напрямки розвитку науки та техніки на Україні. Методи прогнозування нових технологій
Особливості організації систем технологій в галузі туризму. Сучасний стан, особливості та тенденції розвитку базових технологій в аерокосмічній галузі
Науково-технічні цикли. Сучасний стан, особливості та тенденції розвитку електронних технологій в Україні
Роль техніки і технологій в соціально-економічному розвитку суспільства
Ефективність технологій та їх вплив на загальні економічні показники виробництва
Автоматизація виробництва. Роль технології в соціально-економічному розвитку суспільства
Екологобезпечні технології як основний чинник безпеки соціально-економічного розвитку України
Виплавка сталі