ЦІНА:
30 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Аналіз теоретичних та практичних умов трудомісткості продукції на прикладі ВАТ “Київська макаронна фабрика” (ID роботи: 4678) |
Напрям: | Економіка |
Предмет: | Економічний аналіз |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 77 |
Рік захисту: | 2006 |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
1.1 Економічна сутність продуктивності як кінцевого результату діяльності підприємства
1.2 Поняття про трудомісткість та продуктивність праці
1.3 Поняття та сутність факторів продуктивності
1.4 Нормування праці та державне регулювання питань занятості
1.5Методичні основи планування продуктивності та трудомісткості праці
РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
2.1 Організаційно – економічна характеристика відкритого акціонерного товариства „Київська макаронна фабрика”
2.2.Аналіз та оцінка фінансово - господарської діяльності підприємства
2.3 Аналіз виробничої трудомісткості ВАТ „Київська макаронна фабрика”
2.4 Трудомісткість продукції ВАТ„Київська макаронна фабрика”
РОЗДІЛ ІІІ. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВАТ „КИЇВСЬКА МАКАРОННА ФАБРИКА”
Таким чином, досліджуване підприємство добре укомплектовано трудовими ресурсами, а основні показники діяльності персоналуВИСНОВКИ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
1.1 Економічна сутність продуктивності як кінцевого результату діяльності підприємства
1.2 Поняття про трудомісткість та продуктивність праці
1.3 Поняття та сутність факторів продуктивності
1.4 Нормування праці та державне регулювання питань занятості
1.5Методичні основи планування продуктивності та трудомісткості праці
РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
2.1 Організаційно – економічна характеристика відкритого акціонерного товариства „Київська макаронна фабрика”
2.2.Аналіз та оцінка фінансово - господарської діяльності підприємства
2.3 Аналіз виробничої трудомісткості ВАТ „Київська макаронна фабрика”
2.4 Трудомісткість продукції ВАТ„Київська макаронна фабрика”
РОЗДІЛ ІІІ. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВАТ „КИЇВСЬКА МАКАРОННА ФАБРИКА”
Таким чином, досліджуване підприємство добре укомплектовано трудовими ресурсами, а основні показники діяльності персоналуВИСНОВКИ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Інші роботи цього напряму