*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   15 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Контрольна бухоблік підприєсмства харчової промисловості   (ID роботи: 4652)

Напрям: Облік і аудит
Предмет: Бухгалтерський облік
Тип роботи: Контрольна робота
Кількість сторінок: 23
Рік захисту: 2006
Мова: Українськa
Завдання
1. Облік витрат і доходів підприємства від реалізації продукції, робіт і послуг
Завдання №1
Завдання №2
Список використаної літератури

Завдання №1
1.1.Скласти план-меню.
1.2.Скласти розрахунок калькуляції продажних цін страв в калькуляційних картках для ідальні III націночної категорії, націнка 23%
1.3.Розрахувати необхідну кількість сировини та продуктів згідно плану меню.
1.4. Виписати вимогу-накладну №85 від 10.09.06 року на відпуск продуктів з кладової на виробництво
1.5.Скласти акт про реалізацію та відпуск виробів кухні.
Умова задачі.
Витяг зі «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий» (1982)
Таблиця 1

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
259 Суп молочний з крупою 185
1 Молоко 800 800 3,00 148
2 Крупа рисова 70 70 4,00 13
3 Масло вершкове 12 12 4,00 2
4 Цукор 10 10 4,00 2
Вихід 1000


страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
618 Печінка смажена 200
1 Печінка ялова 170 141 18,00 34
2 Мука пшенична 3 3 3,00 1
3 Жир твариний 6 6 3,00 1
4 Зелень 4 4 3,00 1
Вихід 50

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
757 Картопля відварена 200
1 Картопля 1333 1000 3,00 267
2 Маргарин столовий 35 35 3,00 7
Вихід 1000

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини
Кг.
бруто нето
933 Компот із сухофруктів 200
1 Яблука, груші, урюк, курага 100 100 5,00 20
2 Цукор 100 100 5,00 20
3 Кислота лим. 1 1 2,00 0,2
Вихід 1000


Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Інші роботи цього напряму
Облік процесу реалізації робіт (послуг) підприємства
Практичні завдання до комплексного екзамену за спеціальністю Облік і аудит
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Документальне оформлення та відображення в обліку страхових резервів
Практичне завдання з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Порядок складання балансу, аналіз і аудит фінансового стану підприємства
Теоретичні основи обліку, аналізу і аудиту довгострокових фінансових інвестицій" згідно матеріалів підприємства ТОВ "Компанія" РАЙЗ
Бухгалтерський облік контрольна
Організація обліку на підприємстві
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Контрольна бухгалтерський облік
Задача з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Завдання облік і аудит
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Облік витрат майбутніх періодів підприємства на прикладі Публічного акціонерного товариства «Київська кондитерська фабрика «Рошен»»
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА ОБЛІКУ ЗОБОВЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВА, ОРГАНІЗАЦІЇ, УСТАНОВИ НА ПРИКЛАДІ ПП «АРТ-ДИЗАЙН»
Організація та методика обліку, аналізу та аудиту товарів на підприємствах торговельної діяльності
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Звіт переддипломної практики спеціальності "Облік і аудит"
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Методика обліку й калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) за нормативними затратами, їх аналіз і аудит
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 22)
Задача бухоблік
Облік дебіторської заборгованості
Фінансовий облік зобов'язань
Облік аудит і контроль в системі управління витратами підприємства
Облік субєкта малого підприємництва
Методика і організація обліку та аналізу доходів, витрат, фінансових результатів операційної діяльності підприємства (на прикладі підприємства ВАТ завод «Маяк»)
Виробнича практика на ПП "Агромакс Трейд"
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Задача з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Інформаційні системи і технології в обліку
Бухгалтерський облік кредитних операцій на підприємстві
Практична робота з дисципліни "Бухгалерський облік"
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Контрольна робота з дисципліни "Стратегічний облік" Варіант 9
Облік власного капіталу
Облік виробничих запасів на підприємстві
Облікова політика підприємства
Практична Облік оплати праці
Облік і контроль основних засобів на прикладі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Джанкойського району
Облік і аудит страхових внесків
Фінансовий облік поточних зобовязань
Контрольна робота з дисципліни "Облік на малих підприємствах"
Бухгалтерський облік контрольна
Облік, аналіз та аудит дебіторської заборгованості
Облік коштів цільового фінансування на прикладі ПАТ "Компанія "Райз"
Задача з бухгалтерського обліку
Бухгалтерський облік на залізничному транспорті