ЦІНА:
100 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА «КАМЕЛОТ» (ID роботи: 4356) |
Напрям: | Готельно-ресторанний бізнес |
Предмет: | Органiзацiя ресторанного господарства |
Тип роботи: | Дипломна робота |
Кількість сторінок: | 118 |
Рік захисту: | 2011 |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Роль, значення та види підприємств ресторанного господарства
1.2 Теоретичні підходи до управління підприємством ресторанного господарства
1.3 Чинники забезпечення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА «КАМЕЛОТ» ТА ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства ресторанного господарства «Камелот»
2.2 Дослідження елементів системи управління підприємством ресторанного господарства
2.3 Оцінка конкурентоспроможності «Камелот» на ринку ресторанних послуг
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
3.1 Вибір ефективної стратегії посилення конкурентних переваг для підприємства ресторанного господарства «Камелот»
3.2 Управлінські механізми реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності «Камелот»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Роль, значення та види підприємств ресторанного господарства
1.2 Теоретичні підходи до управління підприємством ресторанного господарства
1.3 Чинники забезпечення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА «КАМЕЛОТ» ТА ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства ресторанного господарства «Камелот»
2.2 Дослідження елементів системи управління підприємством ресторанного господарства
2.3 Оцінка конкурентоспроможності «Камелот» на ринку ресторанних послуг
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
3.1 Вибір ефективної стратегії посилення конкурентних переваг для підприємства ресторанного господарства «Камелот»
3.2 Управлінські механізми реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності «Камелот»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму