*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   60 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Організації та особливості обслуговування корпоративних вечірок   (ID роботи: 4354)

Напрям: Готельно-ресторанний бізнес
Предмет: Кейтеринг
Тип роботи: Курсова робота
Кількість сторінок: 46
Рік захисту: 2011
ВУЗ: Київський Національний Університет Культури і Мистецтв (КНУКІМ)
Мова: Українськa
План
ВСТУП
1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК
1.1. Сутність та класифікація корпоративного обслуговування корпоративних заходів
1.2. Особливості організації та матеріально-технічне забезпечення обслуговування корпоративних вечірок
2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК В ПРАКТИЦІ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
2.1. Загальна характеристика господарської діяльності кейтерингової компанії «Кейтеринг-Плюс»
2.2. Аналіз організації обслуговування корпоративних вечірок компанією «Кейтеринг-Плюс»
3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОРПОРАТИВНОЇ ВЕЧІРКИ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму