ЦІНА:
60 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Організації та особливості обслуговування корпоративних вечірок (ID роботи: 4354) |
Напрям: | Готельно-ресторанний бізнес |
Предмет: | Кейтеринг |
Тип роботи: | Курсова робота |
Кількість сторінок: | 46 |
Рік захисту: | 2011 |
ВУЗ: | Київський Національний Університет Культури і Мистецтв (КНУКІМ) |
Мова: | Українськa |
План
ВСТУП
1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК
1.1. Сутність та класифікація корпоративного обслуговування корпоративних заходів
1.2. Особливості організації та матеріально-технічне забезпечення обслуговування корпоративних вечірок
2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК В ПРАКТИЦІ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
2.1. Загальна характеристика господарської діяльності кейтерингової компанії «Кейтеринг-Плюс»
2.2. Аналіз організації обслуговування корпоративних вечірок компанією «Кейтеринг-Плюс»
3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОРПОРАТИВНОЇ ВЕЧІРКИ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК
1.1. Сутність та класифікація корпоративного обслуговування корпоративних заходів
1.2. Особливості організації та матеріально-технічне забезпечення обслуговування корпоративних вечірок
2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК В ПРАКТИЦІ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
2.1. Загальна характеристика господарської діяльності кейтерингової компанії «Кейтеринг-Плюс»
2.2. Аналіз організації обслуговування корпоративних вечірок компанією «Кейтеринг-Плюс»
3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОРПОРАТИВНОЇ ВЕЧІРКИ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Інші роботи цього напряму