*
Головна Про проект Умови роботи Знижки Вакансії Ціни і гарантії Способи оплати Замовити роботу Контакти
Розширений пошук
ЦІНА:   250 грн.
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
Тема роботи:

Печиво по київське, 30 порцій, і періг дрізжовий напів відкритий з сиром 4 кг   (ID роботи: 10048)

Напрям: Інші
Предмет: Кухар. Кондитер
Тип роботи: Дипломна робота
Кількість сторінок: 48
Рік захисту: 2023
ВУЗ: ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»
Мова: Українськa
План
1. Вступна частина
2. Описова частина
2.1. Технологічний процес приготування
2.2. Харчова цінність
2.3. Вимоги до якості
2.4. Організація робочого місця для приготування
2.5. Розрахунково-пояснювальна частина. Розрахунок сировини на задану кількість
3. Заключна частина
3.1. Санітарні вимоги до підприємств громадського харчування
3.2. Охорона праці на виробництві
Висновок
Список використаної літератури