ЦІНА:
250 грн.
|
|
|
Дану роботу можна скачати відразу після оплати!!!
|
||
Тема роботи: | Печиво по київське, 30 порцій, і періг дрізжовий напів відкритий з сиром 4 кг (ID роботи: 10048) |
Напрям: | Інші |
Предмет: | Кухар. Кондитер |
Тип роботи: | Дипломна робота |
Кількість сторінок: | 48 |
Рік захисту: | 2023 |
ВУЗ: | ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО» |
Мова: | Українськa |
План
1. Вступна частина
2. Описова частина
2.1. Технологічний процес приготування
2.2. Харчова цінність
2.3. Вимоги до якості
2.4. Організація робочого місця для приготування
2.5. Розрахунково-пояснювальна частина. Розрахунок сировини на задану кількість
3. Заключна частина
3.1. Санітарні вимоги до підприємств громадського харчування
3.2. Охорона праці на виробництві
Висновок
Список використаної літератури
2. Описова частина
2.1. Технологічний процес приготування
2.2. Харчова цінність
2.3. Вимоги до якості
2.4. Організація робочого місця для приготування
2.5. Розрахунково-пояснювальна частина. Розрахунок сировини на задану кількість
3. Заключна частина
3.1. Санітарні вимоги до підприємств громадського харчування
3.2. Охорона праці на виробництві
Висновок
Список використаної літератури