ЦЕНА:
200 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
460 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Курсова робота на тему "Проблеми організації управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості" (ID работы: 8460) |
Направление: | Учет и аудит |
Предмет: | Управленческий учет |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 41 |
Год защиты: | 2019 |
ВУЗ: | Национальный Университет Пищевых Технологий (НУПТ) |
Курс: | 4 |
Язык: | Украинский |
Содержание
ВСТУП
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ
1.1. Сутність управлінського обліку та етапи його розвитку
1.2. Управлінський, фінансовий та податковий облік, їх взаємозв’язок
1.3. Нормативно-інформаційне забезпечення ведення управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості
2. АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Підводячи підсумок оцінки ліквідності, ділової активності та рентабельності діяльності ПП «Агромакстрейд» можна зробити висновок, що ситуація є стабільною, і підприємство має нормальну фінансову стійкість.
3. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
3.1. Принципи побудови управлінського (внутрішньогосподарського) обліку на підприємствах харчової промисловості
3.2. Загальні принципи синтетичного та аналітичного обліку витрат на підприємстві
3.3. Методика калькулювання фактичної собівартості продукції (робіт та послуг)
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ
1.1. Сутність управлінського обліку та етапи його розвитку
1.2. Управлінський, фінансовий та податковий облік, їх взаємозв’язок
1.3. Нормативно-інформаційне забезпечення ведення управлінського обліку на підприємствах харчової промисловості
2. АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Підводячи підсумок оцінки ліквідності, ділової активності та рентабельності діяльності ПП «Агромакстрейд» можна зробити висновок, що ситуація є стабільною, і підприємство має нормальну фінансову стійкість.
3. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
3.1. Принципи побудови управлінського (внутрішньогосподарського) обліку на підприємствах харчової промисловості
3.2. Загальні принципи синтетичного та аналітичного обліку витрат на підприємстві
3.3. Методика калькулювання фактичної собівартості продукції (робіт та послуг)
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Другие работы этого направления