ЦЕНА:
200 грн.
|
||
ЦЕНА:
459 руб.
|
||
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Проблеми формування та перспективи розвитку ринку споживчого кредитування в Україні (ID работы: 7218) |
Направление: | Банки |
Предмет: | Банковские операции |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 53 |
Год защиты: | 2016 |
ВУЗ: | Одесская Национальная Юридическая Академия (ОНЮА) |
Курс: | 4 |
Язык: | Украинский |
Содержание
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ТА ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУВАННЯ
1.1. Економічна сутність та значення споживчого кредиту
1.2. Класифікація видів споживчих кредитів
1.3. Організаційно-економічні умови кредитування фізичних осіб в сучасних умовах
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУВАННЯ (НА ПРИКЛАДІ АТ "ОЩАДБАНК")
2.1. Сучасний стан ринку споживчого кредитування в Україні
2.2. Оцінка стану ринку споживчого кредитування в Україні (на прикладі АТ"Ощадбанк")
2.3. Управління ризиком споживчого кредитування в банках
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ
3.1. Проблеми і тенденції сучасного розвитку ринку споживчого кредитування в Україні
3.2. Основні шляхи розвитку споживчого кредитування …
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ТА ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУВАННЯ
1.1. Економічна сутність та значення споживчого кредиту
1.2. Класифікація видів споживчих кредитів
1.3. Організаційно-економічні умови кредитування фізичних осіб в сучасних умовах
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУВАННЯ (НА ПРИКЛАДІ АТ "ОЩАДБАНК")
2.1. Сучасний стан ринку споживчого кредитування в Україні
2.2. Оцінка стану ринку споживчого кредитування в Україні (на прикладі АТ"Ощадбанк")
2.3. Управління ризиком споживчого кредитування в банках
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ
3.1. Проблеми і тенденції сучасного розвитку ринку споживчого кредитування в Україні
3.2. Основні шляхи розвитку споживчого кредитування …
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления