ЦЕНА:
30 грн.
|
||
ЦЕНА:
69 руб.
|
||
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Аналіз господарської діяльності контрольна (ID работы: 7079) |
Направление: | Экономика |
Предмет: | Экономический анализ |
Тип работы: | Контрольная работа |
Число страниц: | 13 |
Год защиты: | 2015 |
ВУЗ: | Национальный Университет Пищевых Технологий (НУПТ) |
Курс: | 3 |
Язык: | Украинский |
Задание
Теоретична частина
1.Особливості організації поточного та оперативного економічного аналізу
2.Аналіз обсягу виробництва продукції харчового підприємства
Практична частина
Задача 1
Порівняльний і факторний аналіз показників за таблиці 1
Таблиця 1
№ Показники Минулий рік Звітний рік
1 Добова потужність підприємства, т 35 36
2 Коефіцієнт вткоритсання потужності 0,80 0,71
3 Число днів роботи за рік. діб 302 296
4 Випуск продукції за рік, т
5 Оптова ціна 1т, грн 1423 1488
6 Випуск продукції (реалізація), тис.грн
7 Чисельність промислово-виробничого персоналу, чол 780 775
8 Продуктивність праці, тис.грн/чол
9 Вартість основних виробничих фондів, тис.грн 48800 49100
10 Фондовіддача, грн/грн
11 Витрати на 1грн продукції 0,83 0,84
12 Валовий прибуток, тис.грн
13 Рентабельність продукції, %
14 Собівартість 1т,грн
15 Фінансові результати від іншої операційної діяльності, тис.грн 180 220,4
16 Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн
17 Податок на прибуток від звичайної діяльності, тис.грн
18 Фінансовий результат від звичайної діяльності (чистий прибуток), тис.грн
19 Вартість оборотних активів, тис.грн 14500 15100
20 Загальна рентабельність підприємства (активів), %
Задача 2
Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки
Таблиця 1
Випуск напоїв на ККЗ «Росинка» становив: тис.грн
Виріб 1-й рік 2-й рік 3-й рік 4-й рік 5-й рік
Апельсин 100 120 110 100 95
Персик 85 60 75 85 90
Лимон 120 105 95 100 85
Лимонад 115 135 143 148 155
Тархун 135 110 115 100 110
Софія Київська 110 150 140 135 140
Всього 665 680 678 668 675
Список використаної літератури
1.Особливості організації поточного та оперативного економічного аналізу
2.Аналіз обсягу виробництва продукції харчового підприємства
Практична частина
Задача 1
Порівняльний і факторний аналіз показників за таблиці 1
Таблиця 1
№ Показники Минулий рік Звітний рік
1 Добова потужність підприємства, т 35 36
2 Коефіцієнт вткоритсання потужності 0,80 0,71
3 Число днів роботи за рік. діб 302 296
4 Випуск продукції за рік, т
5 Оптова ціна 1т, грн 1423 1488
6 Випуск продукції (реалізація), тис.грн
7 Чисельність промислово-виробничого персоналу, чол 780 775
8 Продуктивність праці, тис.грн/чол
9 Вартість основних виробничих фондів, тис.грн 48800 49100
10 Фондовіддача, грн/грн
11 Витрати на 1грн продукції 0,83 0,84
12 Валовий прибуток, тис.грн
13 Рентабельність продукції, %
14 Собівартість 1т,грн
15 Фінансові результати від іншої операційної діяльності, тис.грн 180 220,4
16 Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн
17 Податок на прибуток від звичайної діяльності, тис.грн
18 Фінансовий результат від звичайної діяльності (чистий прибуток), тис.грн
19 Вартість оборотних активів, тис.грн 14500 15100
20 Загальна рентабельність підприємства (активів), %
Задача 2
Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки
Таблиця 1
Випуск напоїв на ККЗ «Росинка» становив: тис.грн
Виріб 1-й рік 2-й рік 3-й рік 4-й рік 5-й рік
Апельсин 100 120 110 100 95
Персик 85 60 75 85 90
Лимон 120 105 95 100 85
Лимонад 115 135 143 148 155
Тархун 135 110 115 100 110
Софія Київська 110 150 140 135 140
Всього 665 680 678 668 675
Список використаної літератури
Другие работы этого направления