ЦЕНА:
55 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
127 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Технологія приготування страв та сервірування святкового стола (ID работы: 6599) |
Направление: | Гуманитарные предметы |
Предмет: | Эстетика |
Тип работы: | Контрольная работа |
Число страниц: | 68 |
Год защиты: | 2007 |
Язык: | Украинский |
Задание
§1. Загальна характеристика м’яса і м’ясних продуктів страви з м’яса
§2. Загальна характеристика риби і рибних страв
§3. Перші страви
§4. Сервірування столу до обіду
§5. Види банкетів
§6. Сервірування святкового столу
§7. Професія офіціанти
§2. Загальна характеристика риби і рибних страв
§3. Перші страви
§4. Сервірування столу до обіду
§5. Види банкетів
§6. Сервірування святкового столу
§7. Професія офіціанти
Другие работы этого направления